Şimdi Ara

Google Play yılın en iyi oyunları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Play yılın en iyi oyunları belli oldu

Google Play içerik mağazasında her yılın sonuna doğru belirlenen en iyi oyunlar bu yıl da vitrine çıktı. Mağaza editörlerini etkileyen ve belirli şartları karşılayan yapımların yer aldığı listede ayrıca kullanıcıların oylarıyla seçilen en iyi içerik önümüzdeki günlerde açıklanacak.

2020 yılının en iyi Android oyunları

Editörler tarafından yapılan değerlendirmelere göre yılın en iyi oyunu Genshin Impact oldu. Zengin detaylara sahip ve akıcı savaş sahnelerinin yer aldığı oyun zaten ilgi anlamında da bu yıl öne çıkmıştı. 100 milyona yakın indirilen oyun devasa açık dünyası sayesinde sınırsız bir eğlence sunuyor.

Genshin Impact

Ayrıca Bkz.Samsung gelecek ay QD-OLED üretim testlerine başlıyor

Rekabet kategorisinde Ubisoft’un Brawlhalla oyunu öne çıkıyor. Ayrıca Riot Games imzalı Legends of Runeterra, Bullet Echo, The Seven Deadly Sins, Top War: Battle Game gibi oyunlar da var.

En iyi rekabetçi oyunlar

En iyi bağımsız oyunlar listesine baktığımızda pek çok platformda ödül alan Cookies Must Die, GRIS, Inbento, Sky: Children of Light, Maze Machina gibi ilgi çeken yapımlar yer alıyor.

En iyi bağımsız oyunlar

En eğlenceli oyunlar tarafında ise artık klasik haline gelen Karlar Ülkesi Maceraları, EverMerge, Harry Potter: Bulmaca ve Büyü, Sponge Bob: Krusty Cook-off gibi ekran başında zevkli zamanlar geçireceğiniz yapımlar var.

En eğlenceli oyunlar

En yenilikçi oyunlar kategorisinde ise bizim de beğendiğimiz Fancade, Minimal Dungeon, Genshin Impact, The Gardens Between, Very Little Nightmares yapımları mevcut.

En yenilikçi oyunlar

Kaynak:https://9to5google.com/2020/11/30/google-best-android-apps-2020/

• Ne zaman şu listeye girebileceğim acaba... çok zor çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_Ali61 -- 1 Aralık 2020; 15:23:47 >
  • CoDM der geçerim. Çoklu sıralama maçlarının tadı bambaşka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod mobile oynuyordum baya şuan çok oynamasam da gerçekten en iyi fpslerden birisi üstüne daha çıkmadı ancak lol wild rift çok çok iyi.
    Bu arada listedeki LoR gerçekten çok iyi bir oyun şuan sürekli oynuyorum ve kart oyunlarından TR dil desteği gibi özellikleriyle bir tık ayrılıyor benzerleri arasından.Keşke hearstone da ülkemize ufakta olsa bir dil yaması çıkartmayı düşünse.
  • Genshin Impact çapraz platformu ile cidden iyi iş çıkarttı. Mobil bir oyun için çok iyi bir atmosfer ile oynanış sunuyor. Tabi Playstation ve PC'den oynayan bizim gibi oyuncular için oyun kendi dünyasını çok daha güzel hissettiriyor.

• Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt
    The Elder Scrolls: Legends 'ı oynadım uzun zaman önce ve saatlerce hem pc de hem de cepten oynanabiliyor idi değişmediyse. Kolay bir oyun değil ama ben çok severek oynuyordum ; ne olursa olsun bir yerden sonra sıkılıyorsunuz , yani kendi tercihlerinize göre bile hiçbir build olmadan güzel desteler yapabiliyordunuz.(Birara ilk 100'e de girmiştim). Buildler daha iyi olabilir ama kendi kartlarını tadı bir başka oluyordu. Tek sıkıntısı başlarda az karta sahipsiniz yavaş yavaş kazanıyorsunuz ama zaten herşey açık olunca da sıkılıyorsunuz(GTA5 den örnek vereyim ,her şeyi alacak paranız olunca ve istediğinizi hemen elde edince o oyundan zevk alamıyorum) Diablo 2/ Skyrim/Poe de durum böyleydi , Her şeyi elde etmek şevkimi kırıyor(Hile açınca zevk alamamak gibi) Ancak artık uzun süren oyunları da sevmiyorum RDR 2 mesela okurken ve videolarını izlerken çok güzeldi ama biraz oynayınca sıkılmıştım(PS4 de)Belki de PS4 de oynadığım içindir , kim bilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 2 Aralık 2020; 2:35:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.