Bildirim
google robots.txt dosyası nasıl düzenlenir.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bu arama motorlarının sayfanı indexlemesini kolaylaştırır. Sitendeki tüm sayfaları indexlemesi için
User-agent: *
allow: /
yazmalısın robot.txt te...düzenlemeyi html ya da asp vs. onun içindeki meta tagında yapacaksın. sayfanın arama motorunda indexlenmesini istemiyorsan disallow , tek sayfa içinde <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
yapacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan IRMAK -- 5 Eylül 2006; 20:07:53 > -
Hocam tam anlayamadım daha net bi formülü varmı acaba.verdiğin kodları sayfada nereye yazıcam. head tagları arasınamı bpdy tagları arasınamı.. -
User-agent: *
allow: /
bu kodu robot.txt adında oluşturduğun text belgesinin içine yapıştır ve servera gönder
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW">
bu kodu da arama motorlarının indexlemesini istediğin sayfaların kaynagında Head tagı araasına yapıştır.
indexlenmesini istemediğin sayfalarda örn: admin paneli falan o sayfalarda da <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW"> kodunu head tagı arasına yapıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan IRMAK -- 5 Eylül 2006; 22:44:40 > -
Hakan hocam çok sağol teşekkür ederim inş işe yarar.Sitenin en kısa zamanda indexlenmesi lazım.Başka bir yöntem varmı bildiğin. -
Ben nasıl konu açacam bilen var mı:?:
-
Ben nasıl kanu açacam ???
-
cvp?bu arda resimlerin kusuruna bakmayın yanlışlıkla büyük yapımışım.....
-
Resimlerin kusuruna bakmayın:)
-
cvp?
-
Ben blogcu.com'dan site aldım nasıl düzenliycem?resimle anlatırsanız sevinirim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X