Şimdi Ara

Google Street View Çok Uzun Zamandır Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En az 6 aydır bu uygulamayı kullanamamaktayım.İnternet bağlantısı yok hatası veriyor.Play Store'de aynı sorundan muzdarip binlerce kişinin yorumu var.Neden hala düzeltmiyorlar acaba.Severek kullandığım bir uygulamaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

En az 6 aydır bu uygulamayı kullanamamaktayım.İnternet bağlantısı yok hatası veriyor.Play Store'de aynı sorundan muzdarip binlerce kişinin yorumu var.Neden hala düzeltmiyorlar acaba.Severek kullandığım bir uygulamaydı.

İnternet bağlantısı yok hatası için dili İngilizce yapmak yetiyor ancak Virtual Reality veya google cardboard ile dil İngilizce olduğunda street view uygulamasi kendini kapatıyor.

Ben de çözüm arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 6 Ağustos 2016; 23:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'ın güzel Türkiye'mde hangi servisi doğru düzgün çalışıyor ki keşke bazı şirketleri örnek alsalar servis/hizmet konusunda

Bkz: Apple

• Bu servis artik haritalar üzerinden kullanılıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bu servis artik haritalar üzerinden kullanılıyormuş.

street view kullaniliyor ama VR secenegi yok, google cardboard veya benzeri ile kullanamadim.

• Ben de telefonuma indirmek istedim uygulamayı. Yüklü görünüyor, ama Türkiye'de kullanılmıyor uyarısı çıkıyor. Yeni açılan bir yerin sokak görüntüsünü değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan yazarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aferins -- 20 Ekim 2019; 10:23:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.