Şimdi Ara

Google Verileri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımla bi video izliyorduk bizde bu video hakkında konuştuk vs sonra kendi telefonumda youtube girdim ve aynı video karşıma çıktı . Spesifik bir konu ayrıca eski yüklenmeli video .
    Aynı wifiyi paylaşıyoruz etkisi olma ihtimali var mıdır?
    Ben ıos o ise android tabanlı telefoun kullanıyor.

Yorumları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 18 Haziran 2019; 18:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonlar dinleniyor diye boşa demiyoruz. Yarım saat bir konu hakkında konuş sonra aç telefonu bak reklamlara :)
  • Facebook dinliyor biliniyordu.zeten onu kullanmıyorum.
    Google girdiğimiz sitelere göre reklam koyuyordu bunu biliyorduk bir üst seviye oldu artık. Gizlilikle ilgili bir kaç ayar yaptım ama bakalım ama kaçış yok gibi.

• Kimsenin sizi takip ettiği falan yok wifi adresinin bağlı olduğu Mac adresi her cihaz için aynıdır Siz ne ile ilgilenirseniz arkadaşınızın cihazında da o konu ile ilgili reklam çıkacaktır

• Ortak wifi ile sğrekli aynı wifiden farklı konularla uğraşan insan dolu. Alakasız videonun hemen 2 dk sonra 2. Sırada bulunması garip geldi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Telefonlar dinleniyor diye boşa demiyoruz. Yarım saat bir konu hakkında konuş sonra aç telefonu bak reklamlara :)
    Biz 2 sene falan önce anladık , arkadaşlarla at mı neydi bi muhabbet yaptık , at aksesuarı reklamı çıktı . 1ay önce falan da iş yerinde got muhabbeti yaptık 10dk geçmedi bi bankadan mesaj geldi got izlemek şimdi %50 indirimli diye tesadüf mü bilemedim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.