|
Google, web kronometresini ve zamanlayıcısını yeniden tasarlıyor
-
-
Arkadaşlar google arama motorunu kullanmayın. Bing olur duckduckgo olur hiç olmadı yandex mi kullanıyorsunuz artık kendi meşrebinizce... İnanın google arama motoru kullanmadan da bir hayat mümkün. Yıllardır kullanmıyorum. Başta alışkanlıklardan dolayı zorlanmıştım ama bugün hiç aramıyorum bile! Evet sen de yapabilirsin!
-
Aramalarında genelde Reddit sonuçlarına giderim, bazen arama teriminin sonuna Reddit yazarım. Google dışında hiçbir arama motoru Reddit sonuçları getirmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google kullanmayınca ne olacak ya? En anonim biz mi olacağız? O bahsettiğiniz arama motorları Google'un yanından geçemez. Tamam bir iki sıkıntısı var ama o kadar gömmeye gerek yok. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki sigarayı bırakmış gibi bir etki oluşacak. Hayır tabii ki. Tamamen tercih meselesi. O kadar kötü değil google. Hatta en iyisi.
Müjde! Artık Bing'e geçebilirsin.
-
Güncel Reddit başlıkları ve çoğu ana subreddit artık Google dışındaki arama motorları tarafından erişilebilir değil. Bing'in gösterdiği eski önbelleklerde kalan sonuçlar. Bunu Microsoft da kabul etti, Reddit de açıkladı. Sebebi ise Reddit ve Google işbirliği. Bu işbirliği sebebiyle Google dışındaki arama motorları artık Reddit'i tarayamıyor.
Bu doğru bir davranış demiyorum, tekelciliktir ve Google'ın bunun için ceza ödemesi gerekir bana kalırsa. Lakin ben bir ev kullanıcısıyım, şu anda güncel Reddit sonuçları yalnız Google üzerinde olduğu için Google'ı kullanmaktayım.
Madem iş inada bindi;
google'sız bir dünya mümkün! reddit kullanıcıları için bile! Evet sen de yapabilirsin!
Şöyle ki, startpage.com sitesi google arama sonuçlarını listeliyor. Böylece kullanıcılar, kullanım alışkanlıklarını google ile paylaşmak zorunda kalmamış oluyor. Sen de bırakabilisin.org
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X