20 bin tl laptop önerisi
Arkadaşlar hepinize selamlar olsun. Abim için donanımı, kasası ve geneliyle güzel iş bilgisayarı arıyorum. Sınır 20 bin tl olacak. Bildiğiniz ya da önerdiğiniz laptop varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dava açıldı sonucu ne olur
Arkadaşlar selam, bu buraya açtığım bu konuyla alakalı 3.konu. Adam telefonumu kardeşini aramak için istedi ben de vermiştim, adam o esnada çalmıştı. Şimdi size bir sorum olacak. Adam ifade vermeye zorla yakalama kararı çıkarılarak vermiş. Adil sicil kaydı da var. Şimdi sorum bu, hem onun ifadesine ve iddianameye bakarak, davanın gidişatını az da olsa tahmin etme ihtimaliniz var mıdır? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Telefonum çalındı, bir şeylerin olması için ne yapmalıyım?
Merhabalar, 30 Ağustos sabahı sabah 09:50 sularında parkta telefonumu çaldırdım. Adam kardeşini arayacağım diyerekten çaldı. Mal gibi iş yapıp markete gidip geldim sabah kafasıyla. Banka koydum telefonu ve çalındı. Adam yanımdayken çantasından bir kağıt çıkardı ve yırtıp attı. Baktığımda hırsızın ismi ile soyismi yazıyor ve yaralamadan dava edildiği yazıyordu. Bursa İl Savciligindan gelmisti. Ben bu kâğıdı götürüp polisle birlikte imei bilgilerini verip şikâyet ettim kaç gün oldu ses yok. Mağduriyetimin giderilmesi için ne yapabilirim? Bir şeyler olsun istiyorum artık. Kimse bir şey yapmıyor ve bu da canımı çok sıkıyor. Imei ihbarı yaptım. Imei ihbari onaylandi dedi herhalde kapandi.
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.294 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı