20 bin tl laptop önerisi
-
-
www.n11.comLenovo ThinkPad E14 G5 (AMD) 21JR0009TX R5-7530U 16 GB 512 GB SSD 14" WUXGA Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/lenovo-thinkpad-e14-g5-amd-21jr0009tx-r5-7530u-16-gb-512-gb-ssd-14-wuxga-dos-dizustu-bilgisayar-48061839
Şimdi cihazın en büyük avantajlarından birkaçını sayayım. İş bilgisayarı olarak güzel bir cihaz. Kasası alüminyum malzeme. Cihaz 65 wattlık type-c adaptörü ile geliyor ve type-c'den şarj oluyor böylece o adaptörle telefonu kulaklığı vs type-c olan herşeyi de şarj edebilir. Dolayısıyla cihazın şarj işi çok basit ve pratik, öyle harici adaptörle vs yok gerekte yok. Cihazda ıra kamera da var dolayısıyla windows hello yada vb güvenlik şeylerinde ekstra şifre girmesine gerek kalmadan yüzünü tanıtıp işlem yapabilir. Kullanmadığı zaman da webcam'in fiziki anahtarı var kapatabilir. E zaten cihaz eski ibm thinkpad serisini miras almış kendini iş alanında baya ispat etmiş cihaz serisi olduğu içinde üzmeyecektir. Performans olarak zaten işini de görür diye düşünüyorum.
-
Çok teşekkürler hocam. Buna karar verdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önemli değil dostum, hayırlısı olsun.
Benzer içerikler
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- modem arayüzüne giremiyorum
- asus format tuşu
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- video boyutu küçültme
- ekran videosu alma
- telefon neden ısınır
- iso dosyası nedir
- wifi hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X