Şimdi Ara

20 bin tl laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selamlar olsun. Abim için donanımı, kasası ve geneliyle güzel bilgisayarı arıyorum. Sınır 20 bin tl olacak. Bildiğiniz ya da önerdiğiniz laptop varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @VenomBoss

www.n11.com
    Lenovo ThinkPad E14 G5 (AMD) 21JR0009TX R5-7530U 16 GB 512 GB SSD 14" WUXGA Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/lenovo-thinkpad-e14-g5-amd-21jr0009tx-r5-7530u-16-gb-512-gb-ssd-14-wuxga-dos-dizustu-bilgisayar-48061839

Şimdi cihazın en büyük avantajlarından birkaçını sayayım. İş bilgisayarı olarak güzel bir cihaz. Kasası alüminyum malzeme. Cihaz 65 wattlık type-c adaptörü ile geliyor ve type-c'den şarj oluyor böylece o adaptörle telefonu kulaklığı vs type-c olan herşeyi de şarj edebilir. Dolayısıyla cihazın şarj işi çok basit ve pratik, öyle harici adaptörle vs yok gerekte yok. Cihazda ıra kamera da var dolayısıyla windows hello yada vb güvenlik şeylerinde ekstra şifre girmesine gerek kalmadan yüzünü tanıtıp işlem yapabilir. Kullanmadığı zaman da webcam'in fiziki anahtarı var kapatabilir. E zaten cihaz eski ibm thinkpad serisini miras almış kendini iş alanında baya ispat etmiş cihaz serisi olduğu içinde üzmeyecektir. Performans olarak zaten işini de görür diye düşünüyorum.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Buna karar verdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VenomBoss kullanıcısına yanıt

Önemli değil dostum, hayırlısı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    37 bin TL'ye laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.