Arkadaşlar selam, bu buraya açtığım bu konuyla alakalı 3.konu. Adam telefonumu kardeşini aramak için istedi ben de vermiştim, adam o esnada çalmıştı. Şimdi size bir sorum olacak. Adam ifade vermeye zorla yakalama kararı çıkarılarak vermiş. Adil sicil kaydı da var. Şimdi sorum bu, hem onun ifadesine ve iddianameye bakarak, davanın gidişatını az da olsa tahmin etme ihtimaliniz var mıdır? Çok teşekkür ederim şimdiden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomBoss -- 16 Şubat 2024; 20:18:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dava açıldı sonucu ne olur
-
-
Telefon şu an nerede? Başka sim kart takmış mı o kısmı anlamadım. Bir de çevrede herhangi bir güvenlik kamerası yok muydu?
Ve yani delil yoksa ve suçu kabul etmezse; bir bakıma tüm senaryoyu sen de uydurmuş olabiliyorsun hukuk karşısında.
-
1) telefon isteyen kimseye verme
2) hiçbir dilenciye para verme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Btk kayıtları en son benim telefonu kullandığımı en son aktif saat 09.50 olarak yazıyor. Güvenlik kamerası da var ancak orayı çekmiyor. Yine her ihtimal geç kalmışlar, 15 gün kaydı tutuyorlarmış ve onu da alamamışlar. Telefonu kırıp çöpe atmış ya da hiç hat takmamış. Hiç sinyal alınamamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomBoss -- 16 Şubat 2024; 20:20:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir daha yapmam zaten
Hocam çok geçmiş olsun.
Büyük bir ihtimal "delil yetersizliği" ile şüpheden sanık yararlanır ilkesi ile suçlamalardan sıyrılacak gibi. Yine de kesin konuşmak doğru olmaz.
Tüm bu süreçte sabır ve akıl sağlığı diliyorum.
-
Çok sağ olun hocam.
geçmiş olsun inşallah bulunur telefonunuz
bu tipler yüzünden gerçekten acil bir durumda yardım isteyen birine insanlar yardım etmeyecek
-
-
Teşekkürler hocam.
Anlamadım.
Hırsızlıktan açılmış iddianame. Asliye ceza bakar. Ifadeni verecen. Gündüz olmuş uzlaştırmayada giriyordu sanırım. Gece olunca girmezdi. Mahkeme duruma göre görevsizlik verip yağma suçu var diye ağır cezayada gönderebilir. Genelde ceza kitleriz bu dosyalara.
Zaten verdim. Tüm dosya boyunca onu teşhis ettim. Kız kardeşinin facebook hesabına yazıp engel yediğimin görüntüsü de var. Uzlaşmaya gitti ama adam gelmediği için ben de uzlaşmayı reddettim. InsAllah
merhabalar, bence beraat verilir, şüphelinin suçu işlediğine dair delil yok sanırım. geçmiş olsun.
-
Çok sağ olun. Elimde onun olduğu kesin net fotoğraf teşhisi, biraz dolu sabıka, olay günü kardeşine telefonumu geri getirmesini söyleyip engel yediğim facebook mesajları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomBoss -- 19 Şubat 2024; 9:32:10 >
Valla geçmiş olsun ama bir şey çıkmaz bu olaydan... Telefonu filan satmamış mı şerefsiz...
-
Hesabını nasıl buldun
Çok geçmiş olsun. Hırsızlar insanların zayıf noktalarından vurur oldular. Yardıma ihtiyacımız var diyorlar biz de iyilik yapacağız diye veriyoruz, olan bize oluyor. Bu durumlarda ya hiç vermeyeceğiz ya da "telefon benim elimde olacak, hoparlörden konuş konuşacaksan" diyeceğiz. Çok hassas konuda konuşacaksa versin üç kuruş ankesörlüden konuşsun.
-
Keşke öyle yapsaydım valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kadıköyden bağcılara nasıl gidilir
- cin nasıl çağrılır
- bozulmuş salça zehirlenmesi
- depakin kafa yapar mı
- beyaz tişörte çamaşır suyu döktüm pembe oldu nasıl çıkarabilirim
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X