Kimse yanlış anlamasın buradaki hiç bir arkadaşın sitesini incelemedim benim düşüncem genel olacak.
Sırf para kazanmak için sağdan soldan yazı copy paste edilerek googleden para kazanılmaz..
Saygılarımla,
quote:
Orjinalden alıntı: by-e
300.000 $ alan adamın sitesinde ki reklamı öyle güzel yere koymuş ki anlamadan tıkladım
Bende anasayfadaki reklamı farketmedim, başka bi sayfaya girdim orayı bile zor farkettm.
http://www.weblogs.com Bu adam GAdsenseden o kadar parayı nasıl kazanıyor? Yokki google reklamı!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ByKemal58
ya millet ben digitalpoint.com adresinin şimdi altını üstüne getirdim ve adamlar işlemleri biraz farklı kullanıyorlar. nasıl anlatayım bilemem ama aynen bizim eski sitelerde kullandığımız olay.
kısca değinecek olursak şöyle oluyor örneğin siz webmaster araçları vericeksiniz ve webmasterin birine sitesi için arama motoru veriyorsunuz bu işlemi sanki onun sitesi için diye yapıyorsunuz ama adamlar buradan arama yaptığı zaman sizin belirttiğiniz sayfadan geçiyor ve adsense arama olayını siz kazanmış olursunuz karşı taraf ise aradığı nı bulmuş oluyor....
isterseniz kodlarla anlatılır ama böyle anlatmak bi acayip oluyor. yani bunu sitesine ekleyen adam da kazançlı çıkıyor sizde kazançlı çıkıyorsunuz bu şekilde ise baya bi kazanç artışı sağlarsınız...
bu konuda bana yardım eder misin?
919 tıklamaya 70 $ verdi daha 100e gelemedim o site nasıl 300.000 alıyor anlamadım
bizde tüm web masterlar toplanalim kendimize tıklama team kuralım. herkez birbirinin sitesini tıklasın dursun
http://www.plentyoffish.com - 300.000 $ per month için konuşacak olursak;
Sitenin ana bölümlerini inceledim ve şunlar çok dikkattimi çekti.
1) Anasayfada hiç bir google reklam yok. 2) Forum kısmında birim reklamı bile yok gene google reklamı yok. (Türkiyedeki forumların çoğuna bakarsanız öyle bir yaymışlar ki reklamları her yer reklam dolu. Mesajın arkasından reklam geliyor falan...) 3) Yukarıdaki birçok arkadaş gibi bence de reklamı gömmek lazım. O sitede de gömülmüş vaziyette zaten.
İşte bizim çoğu webmasterımız hatayı çok reklam göstermekle yapıyor. Ben bunu birçok yerde açıklamaya çalıştım ama anlamayan bi sürü webmaster var. siz bilirsiniz kardeşler. kazanan kazanır. siz bol reklam göstermeye devam edin :)
Walla Ben Ayda Nasıl 30 Dolar Kazanırım Diye Düşünüyorum. Adamlar Ayda 300.000 Dlar Cebe İndiriyorlar.
Ne diyelim,ALLAH Hepimize Nasip Etsin....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme