Googleden en çok para alanlar Listesi Webmaster arkadaslar dudaklariniz ucuklamasin....Adamin 1 Site arkadaslik sitesi adam aylik 300.000 Dolari cebe indiriyor hemde 2 Yıldır Listenin devamı aşşada..Bu Çek Görün gözünüzünüz Gönlüznüz açılsın
Yorumlarınızı Bekliyorum ---- Projelerinizide Arkadaslar ne yapalimda bizde 30.000 Dolar bari kazanalım ?????
Bu arada Sizler Ne kadar Kazanıyorsunuz???
kimse tıklamasın bu listedeki sitelerden birinin reklamına
Arkadaslar bizdeki esas mesele birlik yok.
biri bir işi yapsa hemen kopyası yapılır ama profesyonellik sıfır. her sey hile hurda. bi kac siteye baktım ismi onemli degil adam hit artırmak için 1 nolu punto ile normalde nezih görünen bir siteye yazmadıgını bırakmamıs. tabii google da rekorlar kırıyor paşa.
İnsanlarımız yaptığı işi kendi öğrenmeli bir şeyi kopyalamamalı. Yaptığı bir işin de arkaasında durmalıdır. Bak bu donanım haberle birlikte galiba 2000 yılında beraber site acmıstık bizimwww.bilgionline.com ile beraber aynı kategoride biz iş güç falan derken ugrasamadık kapattık ama burdaki arkadaslar bak nerelere getirmişler helal olsun.
Bizim arkadaslar sağlam işler geliştirmeli nuke sitesi vs. kullanmamalı dilleri de sadece türkçe değil bir kaç dilde geliştirmeli.
Selamlar
300.000 $ alan adamın sitesinde ki reklamı öyle güzel yere koymuş ki anlamadan tıkladım
alib kardeş sonuna kadar katılıyorum.
arkadaş listeyi vermişte bırakın 300bin doları insanlara inandırmayı adamlara adsl parası çıkartacak sitelere link veriyoz adamlar buna bile inanmıyor ve üstelik bizi suçluyor şimdi nasıl bu adamlara bu işi anlatıcan cahilin biri ... derler işte ondan yani..
ben daha önce yabancı arkadaşlarla açtığım sitelerden baya bi kaldırdım ama bazı sorunlardan dolayı siteleri iptal ettik ve şimdi ise kendi sitemi açıyom geniş bir portal olaraktan bykemal.com daha siteye hiçbir şey koymadım ama eski zekadan dolayıda günlük 70-80 alıyom ben tabiii site boş kardeş o yüzden böyle bende birde sadece adsense değil başkalarıda var.
En çok kazanan siteleri inceledim en çok dikkatimi çeken şey google reklamlarının sitenin içinde kaybolması. Sitede gezerken o sitenin bir içeriğimi yoksa google reklamımı zor anlaşılıyor.Bide ben sitelere direk google reklamlara nerede diye bakarak girdim. Bu taktiği kullannmak lazım.
ya millet ben digitalpoint.com adresinin şimdi altını üstüne getirdim ve adamlar işlemleri biraz farklı kullanıyorlar. nasıl anlatayım bilemem ama aynen bizim eski sitelerde kullandığımız olay.
kısca değinecek olursak şöyle oluyor örneğin siz webmaster araçları vericeksiniz ve webmasterin birine sitesi için arama motoru veriyorsunuz bu işlemi sanki onun sitesi için diye yapıyorsunuz ama adamlar buradan arama yaptığı zaman sizin belirttiğiniz sayfadan geçiyor ve adsense arama olayını siz kazanmış olursunuz karşı taraf ise aradığı nı bulmuş oluyor....
isterseniz kodlarla anlatılır ama böyle anlatmak bi acayip oluyor. yani bunu sitesine ekleyen adam da kazançlı çıkıyor sizde kazançlı çıkıyorsunuz bu şekilde ise baya bi kazanç artışı sağlarsınız...
En çok kazanan siteleri inceledim en çok dikkatimi çeken şey google reklamlarının sitenin içinde kaybolması. Sitede gezerken o sitenin bir içeriğimi yoksa google reklamımı zor anlaşılıyor.Bide ben sitelere direk google reklamlara nerede diye bakarak girdim. Bu taktiği kullannmak lazım.
yusuf baba tasarımcının programcının hedefi de böyle olur zaten sen karşı tarafa direkt olarak tıklattırırsın. adama göstererek bu işi yapmaya kalkarsan adamlar sana sahtekar gözü ile bakıyorlar kazancına dahi yalan diyorlar ama yinede tıklamayalım ne olur ne olmaz kazanmasın diyorlar. burası türkiye ne yaparsın...
birlik beraberlik denen bi şey yok bu rada.. sadece kıskançlış ve çekememezlik var..
google ı geçelimde gelir olarak bakacak olursak Türkiyede elle tutulur siteler varmı tv de reklamları cıkanlar haric! mesela bu site ayda ne kaldırıyor? yada baskalarıda varmı neler yapıyorlar? ben şahsen bu siteleri desteklemeyi etik olarak severim ülkeme bi şekilde dövizgiriyor :-) bu siteleri değerlendirmeliyiz bunlar istedikleri yerdemi ? bu kadar ziyaretçisi var ama degerlendirebiliyorlar mı acaba? diğersitelerin kalkınması için neler yapmalıyız bunları konusmalıyız.
quote:
Orjinalden alıntı: alib
google ı geçelimde gelir olarak bakacak olursak Türkiyede elle tutulur siteler varmı tv de reklamları cıkanlar haric! mesela bu site ayda ne kaldırıyor? yada baskalarıda varmı neler yapıyorlar? ben şahsen bu siteleri desteklemeyi etik olarak severim ülkeme bi şekilde dövizgiriyor :-) bu siteleri değerlendirmeliyiz bunlar istedikleri yerdemi ? bu kadar ziyaretçisi var ama degerlendirebiliyorlar mı acaba? diğersitelerin kalkınması için neler yapmalıyız bunları konusmalıyız.
Walla baba güzel dşünüyorsun ama bizim ülkemizde senin gibi düşünenler pek bulunmaz. Benadamlara destek vereyim derken adamlar beni sahtekarlıkla suçladılar bunlarla nasıl iş yapılır bu ilkeye döviz girişi bizim siteler yoluyla nasıl olur siz düşünün oralık cahil civelek kaynamaktadır.
Ama madem istiyorusun bak baba siberalem i bilirsin dünyanın parasını kaldıran sitelerden bir tanesidir istersen bir incele ve buna benzer bir çok site var ama benim gözümde seviyeli olarak işi götüren siberalem başkadır.
çok güzel düşünceye sahipsiniz ben bir haftaya 10 dolar aldım google den ama devamı gelecekmi merak ediyorum...
ben 3 günde 3,31$aldım ama bu gün site kapandı
şu reklamdan para kazanma işini daha detaylı olarak anlatan kimse yok mu?????????**
Anlatacak bişeyi yokki.Hitin iyi olur koyarsın adsense reklamlarını kazanırsın paranı
yuhh yawww benim reklamları 1 ay oraya koysam ömür boyu yeter o para bana
insanoğlu doymaz o paraya Geldikçe fazlasını istersiniz.
42 tıklama 4,02 $ verdi google ama şunu farkettim arkadaşlık ve hotel reklamlarına çok daha fazla para veriyor
bizde olmazki arkadaşlar adamın kim bilir nası bir güvenlik koruması vardır bizde hemen siteyi düşürürler hattta bunu türkler yapar adam kendi site hekleme rekoru için çökertir siteyi
Google bu listeyi nerede yayınlamış anlamadım
Arkadaşım düşüncen oldukça güzel ve destekliyorum. Ben sadece e-mail tıklama ve reklam tıklama işi ile ilgilendim. Şu anda bazı sitelerde gerekli puanlamayı doldurdum ve gerekli ödenmeyi istedim.Çek ve e-gold olarak E-gold olanlar hesabıma aktarıldı.Ancak bunlar oldukça küçük paralar.Cek olanlar ise site bilgilendirmesine göre 30 gün yada makul bir süre deniyor.Bakalım bekliyorum.Gelince burada yayınlarım. Arkadaşlar ilgilenirse site linklerini verebilirim.İncelesinler.Ancak yeterli düzeyde İngilizce kesinlikle bilmeleri gerekiyor. Saygılar.