Şimdi Ara

gool kuyttan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 puanı getiren kuyttır mı demişim ben? 3 puanı getiren ''gol'' Kuyttan geldi? Birde smile koymaz mı ''''
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

3 puanı getiren kuyttır mı demişim ben? 3 puanı getiren ''gol'' Kuyttan geldi? Birde smile koymaz mı ''''

üstteki arkadaş gerekli cevabı vermiş sana
  • Arkadas siz demek ki bu futbolla sampiyon olsaniz bayram ediceksiniz. Yazik gunah koca kulubu anadolu takimina cevirdiler fenerin 6 sutuna eskisehir deplasmanda 13-14 sutla tek kale oynuyorsa problem cok buyuk demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

üstteki arkadaş gerekli cevabı vermiş sana

Cevap veremeyince kaçmayı bilen çok başarılı arkadaşlar var forumda taktir ediyorum bu yönünüzü ama at gözlüklü olamayın karşınızdakini de anlamaya çalışın. Ben Kuyt çok formda demiyorum Kuytta formsuz canımız ciğerimiz Sow bile dökülüyor Meireles rezilleri oynuyor şu ortamda koşanı çabalayanı alkışlamamız lazım, yermemiz değil. ''Sadece koşuyor yaaaa'' demekle taraftar olunmuyor. Bu adam gecen sezon defansif katkısını koşmasını çabasın ikna etmezsiniz sanırım? Eee adam skora da en fazla katkıyı veren isim olmuş bu ne demek adam hem attırmıyor hem atıyor bu kadar sorumluluk alan bir adamın kaçan bir oyuncudan fazla pas hatası yapması doğal olandır. Gecen sezon geçende kaldı eee? Yeni sezonda 2. maçda golü var hangi arada sildiniz bu kadar çabalıyan koşan adam toleransı hak etmiyor mu? Gamsız bir adam bu takımda ''bana ne arkadas'' der çıkar. Bilgisiz fikir sahibi olmayın.

• televizyonda kuyt attı,mert tuttu diye başlık geçiyorlar tüm maç bundan ibaret zaten
  • Fenerbahçe'nin hücumcuları.

Moussa Sow; 6 maç 1 gol 1 asist.

Pierre Webo, 6 maç 1 gol

Emmanuel Emenike; 3 maç 1 asist

Dirk Kuyt, 6 maç 1 gol 2 asist.

Geçen sezon, Moussa Sow, 54 maç, 19 gol 10 asist

Dirk Kuyt 56 maç, 17 gol 15 asist

Takım savunması, takımın en etkili oyuncusu.

Liderlik; Takımın en tecrübeli, büyük maçları yaşamış oyuncusu.

Aidiyet; Kötü oynadığı maçlarda bile forma için savaşan bir futbolcu.

Bonservisi, 1 milyon euro.

Bazıları çok kasıyor eleştirmek için. Kendilerine ederler, bir kişiye haksız eleştiri yaptıkça saygı görmezsiniz, zamanla yorumlarınız değersizleşir.

Dünyanın en iyi milli takımlarından birisinde dünyanın en iyi hocalarından birisi bu adamı istisnasız her maç kadroya çağırıyorsa, artık susmak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

En azından koşuyor,çabalıyor adam. maç bitti elini havaya kaldırıp sevinen sadece Kuyt var ulan bu takımda bi Kuytmı para kazanıyor ? Neden o adam hep 2 kişilik koşuyor ?

koşmaktan başka işe yaradığı bir durum yok.desenki bu adam ön libero,anlarım koşsun mücadele etsin,yapması gereken bu.
    ama bu adam bizi hücuma çıkaracak,pas atacak,adam geçecek ,bunların hiçbirisini yapamıyor.yeteneği bu kadar.

kuyt'ın oynadığı mevkii neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

En azından koşuyor,çabalıyor adam. maç bitti elini havaya kaldırıp sevinen sadece Kuyt var ulan bu takımda bi Kuytmı para kazanıyor ? Neden o adam hep 2 kişilik koşuyor ?

koşmaktan başka işe yaradığı bir durum yok.desenki bu adam ön libero,anlarım koşsun mücadele etsin,yapması gereken bu.
    ama bu adam bizi hücuma çıkaracak,pas atacak,adam geçecek ,bunların hiçbirisini yapamıyor.yeteneği bu kadar.

kuyt'ın oynadığı mevkii neresi

neresi

• antares07 A kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey yapmıyor dediğin adam geçen sene takımın sow ile birlikte takımın en golcü ismi,en çok asist yapanı daha ne yapsın bu adam.eleştirilecekse en son eleştirilmesi gerekenlerden,her futbolcu 1-2 maç kötü oynar.adam yaş olmuş 33 bir tarafını yırtıyor,takıma katkı yapayım diye.bu arada maçtan sonra sevinen tek adam budur işte formanın hakkı.
  • beyler yeni bi sisteme gecıyoruz ve bu sistem tam oturmadı transferler buna yonelık deıldı. bide usttekilere soruyorum adam atsa suc atmasa suc . bu taraftar kafası ıle zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: tttyler durdennn

beyler yeni bi sisteme gecıyoruz ve bu sistem tam oturmadı transferler buna yonelık deıldı. bide usttekilere soruyorum adam atsa suc atmasa suc . bu taraftar kafası ıle zor .
    bu hafta gol attı diye iyi adam olduysa, haftaya gol atamazsa yine kötü adam olacak demektir. hala skor taraftarısınız,

Fenerbahçe için Kuyttan daha iyisini istemeyen taraftarı anlamıyorum. ha derseniz ki Fenerrbahçe ondan daha iyisini alamaz ona bişey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

bu hafta gol attı diye iyi adam olduysa, haftaya gol atamazsa yine kötü adam olacak demektir. hala skor taraftarısınız,

Fenerbahçe için Kuyttan daha iyisini istemeyen taraftarı anlamıyorum. ha derseniz ki Fenerrbahçe ondan daha iyisini alamaz ona bişey diyemem

Daha iyisini herkes ister olayı saptırmamak lazım, takımdaki tüm yabancıların daha iyisini isterim burda konu kuytı günah keçisi ilan edip sürekli olarak tek onu eleştirenler... Kuyt yabancılarımız arasında en verimli oynayanlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

yahu biz de kuyt kötü futbolcu demiyoz ki elinden geleni de yapıyo eyvallah... ama hücum oyuncusu olarak kapasitesi bi yere kadar geliyo tıkanıyo...

galatasaray maçında bildiğin sağ bek gibi adam kovaladı durdu, kazandığımız topları hücum organizasyonunda ayağına verince öylece kala kaldı hiçbi numarası yok malesef.... bu adam fenerbahçede savunma oyuncusu mu hücum oyuncusu mu karıştı iyce, çünkü yorumculardan kim ağzını açsa adamın savunmaya verdiği destekten bahsediyo
  • Sneijder gibi bir adam bile kac zamandir Milli takima cagirilmiyor. Begenmediginiz Kuyt Robben ve Van Persieyle birlikte her maca cagiriliyor.

• quote:

quote:

Daha iyisini herkes ister olayı saptırmamak lazım, takımdaki tüm yabancıların daha iyisini isterim burda konu kuytı günah keçisi ilan edip sürekli olarak tek onu eleştirenler... Kuyt yabancılarımız arasında en verimli oynayanlardan.

haftaya galatasarayla bi maçımız olsa, galatasaray bizi yine futbol olarak ezip yollar mı ? yollar gerisi de hikaye...

Demek ki daha iyisine ihtiyacımız var, bizim rakibimiz Eskişehir değil kendimizi kandırmayalım. Savunma yönü hücum yönünden daha kuvvetli bi hücum oyuncusunun bu takıma bi faydası yok.

ayrıca kuyt günah keçisi değil ne alakası var, biz baroni meireles bekir caner topuza da demediğimizi bırakmıyoruz...

• quote:

quote:

quote:

haftaya galatasarayla bi maçımız olsa, galatasaray bizi yine futbol olarak ezip yollar mı ? yollar gerisi de hikaye...

Demek ki daha iyisine ihtiyacımız var, bizim rakibimiz Eskişehir değil kendimizi kandırmayalım. Savunma yönü hücum yönünden daha kuvvetli bi hücum oyuncusunun bu takıma bi faydası yok.

ayrıca kuyt günah keçisi değil ne alakası var, biz baroni meireles bekir caner topuza da demediğimizi bırakmıyoruz...

O zaman sana degil lafimiz sen niye aliniyorsun konu sadece kafayi kuyta takanlara ayrica bir degisiklige gitme durumu varsa en aksayan taraftan baslarsin bu durumda kuyt ilk sirada olacak kisi degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

gol attı diye yine göklere çıkardınız. bu adam sahada koşmak dışında bugün ne yaptı ?

Bana saha icinde mert haric kuyt'tan daha iyi oynamis olan bir adam soyler misin ? Sadece bir adam. Adami kadikoyde izliyoruz. Sahanin heryerine, herkese moral motive depoluyor. Takim kotu herkes kuyt'a bulasiyor. Kosmasi disinda demissin. Digerleri onu bile yapmiyor.

• quote:

İyide hocam en azından adam koşuyo diyorum diğerleri onuda yapmıyoki. Adam topu almaya çalışıyo, belki iyi değerlendiremez orası ayrı ama sorumluluk almaya çalışıyo. Diğer oyuncuların çoğu top benden gitsinde nolursa olsun diye oynuyo.

hocam afrikadan 10 tane atlet toplayalım sudan ucuza kuyta verdiğin paranın 4/1 ini ver kuytun koşu mesafesini 3e 5e katlamazlarsa neyim... tamam istekli mücadeleci ama herşey bu değil bu adam ayağına aldığı her topu eziyor adam geçemiyor şut atamıyor ama mucadele ediyor diye bu kadar ozelliği yok sayılamaz ki
  • Spoderman kullanıcısına yanıt
    Ona bişey diyemem ama bi bak Mert dışında kim iyi oynamış bu maç Kuyt dışında. Ondaki isteğin yarısı diğer oyuncularda da olsa zaten farklı bitecek maçlar.
  • Bu senede Kuyt a sabrederiz ama seneye mutlaka o mevkide hızli ve teknik dunyaca unlu biri gelmesi lazim. Kuyt la nereye kadar hocam ya. Deli ediyor adami bazen. Birakinda atsin uc bes haftada bir gol.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.