GOONET Iletişim Hizmetleri Anonim Şirketi, 08 ocak 2008 tarihinde kurulmuş ve 01.10.2010 tarihinde 'İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı' alarak faaliyetlerine başlamıştır.
Türkiye'de alternatif bir servis sağlayıcı olmak,bireysel ve kurumsal firmaları internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan GOONET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan, müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerini temel bileşeni olan internet ve televizyon birlikte sahiplenen GOONET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye'nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL2/GHDSL/Metro Ethernet internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi hizmeti hizmetleri bulunmaktadır. Sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren GOOTV Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti müşterilerine sunulmaktadır.
İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra GOONET'in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan GOONET Müzik, online oyun platformu GOONET Oyun, eğitim alanına yeni bir soluk getiren akıllı eğitim destek aracı GOONET Vitamin İlköğretim ve GOONET Vitamin Lise bulunmaktadır. GOONET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve hizmeti kullanıcılarına sunmaktadır. GOONET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.
Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan GOONET, Türkiye'de bir "ilk"i daha gerçekleştirerek "dörtlü servis" dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır. 444 07 06'Nolu Numaradan Hakkımızdaki bilgileri ve verdiğimiz hizmetleri öğrenebilirsiniz.Ayrıcawww.goonet.com.tr Adresinden İletişim formunu doldurarak sizinle iletişime geçmemizi isteyebilirsiniz.Paketler Kampanyalar Sözleşmeler Kısımlarınadawww.goonet.com.tr Adresinden Ulaşabilir 444 07 06 'nolu numaradan 7/24 Destek Alabilirsiniz.Goonet Biddoor Telekomünikasyon Haberleşme Hiz. A.Ş. Kuruluşudur.Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu resmi sitesinde servis sağlayıcı olarak kayıtlıdır.Herhangi Bir Sorunuz ve Aklınıza Takılan bir problem var ise
enis.demirseren@goonet.com.tr Adresinden Bana ulaşabilirsiniz.