Şimdi Ara

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son dakikada

• goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• Evet ya son dakika Aslan cimbomum benim beeeeee
  • gs gerçekten iyiydi beğendim açıkçası ama altan,uğur,hakan vasattı.İliç kendini unutturup pozisyonlara giriyor,hasan şaşı ve song-tomas ikilisini beğendim.ancak ank.gücü iki top yapamıyor.bir de selçuk dereli çok kötü bir maç yönetti.oyunun sert geçmesine müsade etti.Lig bu sene iyi geçecek gibi geliyor bana...
  • Hakan grip oldugu için oynamayacaktı fakan talihsiz sakatlıklar yüzünden oyuna girdi bu maç berabere bitseydi Gs için çok üzücü olurdu çok iyi mücadele ettiler hakketmişlerdi

Ümit Karan 99 . [nokta]
  • evet ank.gücü çok sert oynadı,selçuk dereli klasiği çok kötü maç yönetti. hiç sewmiyorum o adamı zaten.ama ank.da iyi mücadele etti.
  • cuma maclarının aynı gün herhangi bi kanalda özeti veriliomu?
  • resmen 2 penaltımız güme gitti necati ve cihanın sakatlıgı erken oyuncu degiştirmemize neden oldu
    yinede uzatmalardada olsa golü bulduk
  • çok gol kaçtı ama cimbomum kazanmasını bildi
  • 2 de 2 hele rakiplerimizin puan kayıplarını değerlendirmemiz iyi oldu ümit
  • ben bu taraftar için saldırın die bağırırken rakip yarı sahadaki faul atışını mondi nin kullanması
    beni bulutların üstüne çıkaran hareket olmuştur...forza GS
  • Az önce özeti izledim, A.gücü çok bariz pozisyonlar kaçırmış yav. bir de açtığımda bir poziyon vardı A.gücü lü oyuncuyu indirmişler cezasahasında(ilk bakışta öyle görünüyor). GS de pozisyonlara girmiş ama A.gücü alabileceği maçı beceriksizliğinden vermiş. GS geçen haftadan sonra bu hafta da zıplamış. bakalım nereye kadar.
  • çerkez hakan ümitve şaşa iliçin saç baş yolduracak kaçırdıkları pozisyonları gördün heralde maç galatasaraın hakkıydı + 2 tane % de 100 penaltımız maçın başında verilmedi 2. devre 20 dk ankara gücü güzel oynadı ve ilk yarı çok talihsizliklerle geçti necati ve cihanın sakatlanması zorunlu değişikliklere neden oldu galatasaray bol pozisyon kaçırdı ama 90+2 de ümit karan sahneye çıkıp 3 puanı hanemize yazdırdı
  • maçı izlemedim ama fener forumlarında hakeme acayip sövüyolar golde faul mu vardı...

@edit

izledim bariz faulmuşş.neyse hakemler hep böyle zaten,bugun size yarın bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 13 Ağustos 2005, 0:20:52 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: musty17

maçı izlemedim ama fener forumlarında hakeme acayip sövüyolar golde faul mu vardı...

@edit

izledim bariz faulmuşş.neyse hakemler hep böyle zaten

ben tam izleyemedim ama dediğin doğru olsa da garip değil artık. Bizim maçlarımızda kıyak geçmesinler sadece gördüklerini çalsınlar başka bir şey istemiyorum. Öyle gelecek şampiyonluğu da istemiyorum. Sadece adaletli olsunlar, hak etmiyorsak kazanmayalım ama başkası da hak etmiyorsa kazanmasın...
  • kardesim bu ankaragucu kadar sert oynayan takim gormedim.allahtan geretse bisey olmadi
  • Ya hastamısınız kardeşim.

2 penaltımız verilmedi.Golde faul varmış.Biliyoruz biz geçen sene kaç faul penaltı güme gitti bişiler olsun diyr

sercfb6'yı örnek alın biraz tebrik ettim
  • önemli olan bu maçtaki kararlar. Ne yani bizim de hakkımız çok yendi geçen sene. bu, hakemlerin bize kıyak geçme hakkını tanır mı? Ben daha görmedim pozisyonu ama bu mantıkla bakarsanız bizim her maçımzda hakemlerin bize kendilerini affettirmeleri gerekir
    Geçen Lucescu da basına röportaj vermiş zaten, malum ne dedikleri...
  • Arkadaşlar 10. dakikada Necati'ye yapılan net penaltı verilmedi..
    O penaltı verilse maç zaten buralara gelmezdi..
    Ayrıca Ankaragücü'nün oynadığı bu sert futbola hakem göz yumdu..
    Hiç kimse yakınmasın golde faul vardı falan diye..
  •  GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

YORUMSUZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.