Şimdi Ara

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yuh olm bu ne adama ''dağılmış''sıfatı rahatlıkla verilir cihan mı o
  • quote:

Orijinalinden alıntı: koko_

Arkadaşlar 10. dakikada Necati'ye yapılan net penaltı verilmedi..
    O penaltı verilse maç zaten buralara gelmezdi..
    Ayrıca Ankaragücü'nün oynadığı bu sert futbola hakem göz yumdu..
    Hiç kimse yakınmasın golde faul vardı falan diye..

ank. gücü küme düşsün istiyorum zaten gs nin yenmesine az da olsa sevindim..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: bilgisayar_uzmanı

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

YORUMSUZ

kamyon çarpmış adama

eğer son dakikadaki gol olmasaydı selçuk dereli yanmıştı valla iyi yırttı ikinci bi ali aydın vakası yaşanabilirdi.gözünün önündeki net penaltıyı çalmadı (neden :çünkü ben büyük takımı kollamam ayağına yatıyodu ) .penaltı öle gizli penaltı falan da değil göremesin adam resmen çift ayak koştu koştu daldı bariz penaltı son dakikadaki gol olmasaydı selçuk derelinin işi çok zordu valla.

• peki geçen hafta bizim bariz verilmeyen penaltımız için bu hafta kıyak yapacaklar mı kazanmakta zorlanırsak? Adam bir de 15. dk. da cesur(!)ca (gerçi Beşiktaş karşı cesur oluyolar nedense) kırmızı kart gösterdi adamımıza. Bir de üstüne 10 kişi oynayarken bariz penaltıyı vermedi. ilk hafta 2 puan hakem hatasıyla uçtu gitti. Şimdi ne olacak?
  • off ya bu beşiktaşlılar ne zaman hakemlerle uğraşmayı bırakıp top oynamaya başlayacak ???
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nakata

quote:

YORUMSUZ

kamyon çarpmış adama

eğer son dakikadaki gol olmasaydı selçuk dereli yanmıştı valla iyi yırttı ikinci bi ali aydın vakası yaşanabilirdi.gözünün önündeki net penaltıyı çalmadı (neden :çünkü ben büyük takımı kollamam ayağına yatıyodu ) .penaltı öle gizli penaltı falan da değil göremesin adam resmen çift ayak koştu koştu daldı bariz penaltı son dakikadaki gol olmasaydı selçuk derelinin işi çok zordu valla.

ali samiyene gelcekler ve görecekler........

• quote:

YORUMSUZ

bu nasıl olabildi anlamadım maçı izledim ama göremedim net bi şekilde.. kramponmu geldi suratına ya anlamadımki abi
  • Bu senenin en gollü ve zevkli maçlarını Galatasaray izllettirecek gibime geliyor. Hemen her maçta gol atarsınız ama kaç yersiniz o belli değil. Maçın büyük bölümünde en az 5 adamla hücüm girişimleri denendi. Ama şunu söyleyeyim önümüzdeki haftalarda burada çok iyi oynayıp kazanamadık veya kaybettik diye yazışmaları kesin görürüz benden söylemesi...
  • SLIPKNOT

2 ankaragücü oyuncusu cihanı resmen sandwich yaptı cihan saha kenarında yaklaşık 7-8 dk. tedavi gördü resmen kamyon çarpmışa döndü hakem gıkını bile çıkarmadı heralde kartlarını evde unuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 13 Ağustos 2005, 8:47:07 >
  • cimbomlular buhaftada yırttınız
    hadi iyisiniz
    ama ben size ilerleyen haftalarda görcem
  • quote:

Orijinalinden alıntı: PER NOİ FORZA

Bu senenin en gollü ve zevkli maçlarını Galatasaray izllettirecek gibime geliyor. Hemen her maçta gol atarsınız ama kaç yersiniz o belli değil. Maçın büyük bölümünde en az 5 adamla hücüm girişimleri denendi. Ama şunu söyleyeyim önümüzdeki haftalarda burada çok iyi oynayıp kazanamadık veya kaybettik diye yazışmaları kesin görürüz benden söylemesi...

Sen Fener maçlarını izlemion heralde bi rüştü kalıyo geride
  • bal başka bişey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.