Şimdi Ara

Gördüğüm rüyalar çıkıyor. Tedirginim :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu rüyadan açılmışken, istediğim kişiyi rüyamda görebilmenin yolu nedir beyler? (veya rüyayı yönetmek.)
  • Kesinlikle dejavu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

konu rüyadan açılmışken, istediğim kişiyi rüyamda görebilmenin yolu nedir beyler? (veya rüyayı yönetmek.)

sen de parapsikoloji eğilimi var
  • quote:

konu rüyadan açılmışken, istediğim kişiyi rüyamda görebilmenin yolu nedir beyler? (veya rüyayı yönetmek.)

kolayı var.. astral seyahat'e bak görmeyi geç naklen izlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrayta

quote:

Sen hiç astral seyehate çıktınmı ? tehlikelimi üç harfli olayı doğrumu görme vs çok tırstım baya bi okudumda.

http://www.gizliilimler.tr.gg/Astral-Seyahat-Nedir-f-.htm#comment

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: Arrayta

quote:

Sen hiç astral seyehate çıktınmı ? tehlikelimi üç harfli olayı doğrumu görme vs çok tırstım baya bi okudumda.

http://www.gizliilimler.tr.gg/Astral-Seyahat-Nedir-f-.htm#comment

çok bulaşmayın bu tip işlere. sadece varlığını bilicek kadar yapın. günlük hayatta baş ağrısı, baş dönmesi, bayılma, titreme gibi yan etkileri var.

• parapiskoloji nedir?yav ben yapıyorum astral seyahat tır rüya yönetmektir filan ama bir yanetkisini görmedim???
  • ateşi hareket ettirenler falan var, kaşık bükenler var, küçük madeni paraları buğday pirinç tanelerini falan havalandıranlar var o daha zararlı. ilk pisiwheel ile başlıyolar. iğne ucunda kağıt döndürerek. bunların bu olağanüstü şeylerin hepsinin genel adı parapsikoloji.

aslında astralde de telkin var hepsinin kaynağı aynı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi May Day -- 31 Temmuz 2010; 22:41:20 >
  • peki mesela zihin etkileme hangisinin konusu?mesela istediğim bir kişinjin (tanıdığım olması şart) zihnini etkileyebiliyorum
    istediğim şeyi düşünmesinii sağlayabiliyorum.bu da bir etki olayı
  • pm
  • ben ozaman sana hayatımda yaşadığım ne kötü zamanımdan bir kesit anlatayım bir sevgilim vardı adı nesrin . kendisi çok iyi keman çalıyordu çocukluğundan beri keman eğitimi alıyordu . gel zaman git zaman 2.5 yıla merdiven dayadık. sonra bir gün ben onu rüyamda keman kursuna giderken yolda karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir arabanın çarptığını gördüm ve oracıkta yığılıyordu rüyamda . sevgilime defalarca yalvardım kursa gitme diye böyle gördüm seni rüyamda dedim hatta 4-5 ay ben götürdüm getirdim kursa ona bir şey olucak korkusu ile. bir gün babamla bir işimiz olduğu için ben götüremedim ve tekrar yalvardım kursa gitme o gün diye ancak beni dinlemiyerek gitti . ve malesef 30 dk sonra olay yerinden bir polis memuru benim telefonumu aradı ( rehberinde ilk ben aşkım diye kayıtlı olduğum için ) annesinin numaraları anne yada babam diye kayıtlı değildi . kaza geçirdiğini söledi tıp fakültesine kaldırıldığınıda ekledi beynimden kaynar sular döküldü . o anki pisikoloji ile hemen nasılsa ailesine haber verdim ve dikkaldırımdan fakülteye 7 dk da gittim. gittiğimde ise çok geçti canımın parçası artık hayatta değildi . 3 yıl kendime gelemedim 3 yıl sonra babam eve bir kadın getirdi kim olduğunu bilmiyordum kadın hipnoz ustasıymış . beni bir daha rüya görememe konusunda hipnoz etti ve gerçekten artık çok ama çok nadir rüya görüyorum.

bunu neden geldim anlattım bilmiyorum ancak size tek tavsiyem hipnozdur . yaşadığınız duyguların nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum . umarım en kısa sürede kurtulursunuz.

• parapsikolojide eğer bir şeye inanırsan. onun olacağını bilinçli yada bilinçsiz kendine telkin edersen olma ihtimalini arttırırsın. bu dua etmek gibi. doğanın kanunu. peygamberimiz der. rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar diye.
  • bende bi kere rüyamda ntvspor izliyodum.altta maç skorlarında osasuna real madridle berabere kalıyodu ve aynende öyle olmuştu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

peki mesela zihin etkileme hangisinin konusu?mesela istediğim bir kişinjin (tanıdığım olması şart) zihnini etkileyebiliyorum

Bunu nasıl yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

peki mesela zihin etkileme hangisinin konusu?mesela istediğim bir kişinjin (tanıdığım olması şart) zihnini etkileyebiliyorum

Bunu nasıl yapıyoruz

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

ben ozaman sana hayatımda yaşadığım ne kötü zamanımdan bir kesit anlatayım bir sevgilim vardı adı nesrin . kendisi çok iyi keman çalıyordu çocukluğundan beri keman eğitimi alıyordu . gel zaman git zaman 2.5 yıla merdiven dayadık. sonra bir gün ben onu rüyamda keman kursuna giderken yolda karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir arabanın çarptığını gördüm ve oracıkta yığılıyordu rüyamda . sevgilime defalarca yalvardım kursa gitme diye böyle gördüm seni rüyamda dedim hatta 4-5 ay ben götürdüm getirdim kursa ona bir şey olucak korkusu ile. bir gün babamla bir işimiz olduğu için ben götüremedim ve tekrar yalvardım kursa gitme o gün diye ancak beni dinlemiyerek gitti . ve malesef 30 dk sonra olay yerinden bir polis memuru benim telefonumu aradı ( rehberinde ilk ben aşkım diye kayıtlı olduğum için ) annesinin numaraları anne yada babam diye kayıtlı değildi . kaza geçirdiğini söledi tıp fakültesine kaldırıldığınıda ekledi beynimden kaynar sular döküldü . o anki pisikoloji ile hemen nasılsa ailesine haber verdim ve dikkaldırımdan fakülteye 7 dk da gittim. gittiğimde ise çok geçti canımın parçası artık hayatta değildi . 3 yıl kendime gelemedim 3 yıl sonra babam eve bir kadın getirdi kim olduğunu bilmiyordum kadın hipnoz ustasıymış . beni bir daha rüya görememe konusunda hipnoz etti ve gerçekten artık çok ama çok nadir rüya görüyorum.

bunu neden geldim anlattım bilmiyorum ancak size tek tavsiyem hipnozdur . yaşadığınız duyguların nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum . umarım en kısa sürede kurtulursunuz.

Allah rahmet eylesin kardeşim sevdiklerinin gözünün önünde eriyip gitmesi kadar kötü birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: May Day

quote:

sen de parapsikoloji eğilimi var

peki bunun hakkında bilgi alabileceğim forum var mı bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: May Day

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Bunu nasıl yapıyoruz

pm

bizde pm alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bende de oluyor. Örneğin birisiyle birşey konuşuyorum hiç görmediğim tanımadığım kişiyle aradan 1 2 ay geçiyor gerçek hayatta aynı şey oluyor. Veya bi yere giderken rüyamda orada kavga var aradan zaman geçiyor aynı yerden geçerken aynı şeyler var.

dejavu olmasın o
  • Ben de hep rüya görmediğimi sanardım ama sabah uyanır uyanmaz ayağa kalktığımdanmış.Uyandığımda son rüyamdan başlayıp rastgele ne gördüm acaba diye gidiyorum.Gerçekten de bayağı buluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.