Şimdi Ara

Gördüğüm rüyalar çıkıyor. Tedirginim :( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Arkadaşlar 1 yıldır rüyamda ne görürsem çıkıyor. Çok sık rüya görmem 2 haftada 1 falan. Ancak rüyamda ne görürsem aynısı çıkıyor. Bu durumdan çok tedirgin olmaya başladım. Rüya görmeyim diye dua ediyorum yatmadan önce

Bunun bir tedavisi falan var mı sanmıyorum ancak yinede soruyum dedim

Teşekkür ederim..

sabah kalkınca rüyalarını yaz, hatırladığın tüm detaylarıyla yaz

sonra çıkmamaya başladığını göreceksin

rüyam çıkıyor diyen çok kişi var da, rüyasını yazıp da çıkan 1 kişi bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

ben ozaman sana hayatımda yaşadığım ne kötü zamanımdan bir kesit anlatayım bir sevgilim vardı adı nesrin . kendisi çok iyi keman çalıyordu çocukluğundan beri keman eğitimi alıyordu . gel zaman git zaman 2.5 yıla merdiven dayadık. sonra bir gün ben onu rüyamda keman kursuna giderken yolda karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir arabanın çarptığını gördüm ve oracıkta yığılıyordu rüyamda . sevgilime defalarca yalvardım kursa gitme diye böyle gördüm seni rüyamda dedim hatta 4-5 ay ben götürdüm getirdim kursa ona bir şey olucak korkusu ile. bir gün babamla bir işimiz olduğu için ben götüremedim ve tekrar yalvardım kursa gitme o gün diye ancak beni dinlemiyerek gitti . ve malesef 30 dk sonra olay yerinden bir polis memuru benim telefonumu aradı ( rehberinde ilk ben aşkım diye kayıtlı olduğum için ) annesinin numaraları anne yada babam diye kayıtlı değildi . kaza geçirdiğini söledi tıp fakültesine kaldırıldığınıda ekledi beynimden kaynar sular döküldü . o anki pisikoloji ile hemen nasılsa ailesine haber verdim ve dikkaldırımdan fakülteye 7 dk da gittim. gittiğimde ise çok geçti canımın parçası artık hayatta değildi . 3 yıl kendime gelemedim 3 yıl sonra babam eve bir kadın getirdi kim olduğunu bilmiyordum kadın hipnoz ustasıymış . beni bir daha rüya görememe konusunda hipnoz etti ve gerçekten artık çok ama çok nadir rüya görüyorum.

bunu neden geldim anlattım bilmiyorum ancak size tek tavsiyem hipnozdur . yaşadığınız duyguların nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum . umarım en kısa sürede kurtulursunuz.

Allah rahmet eylesin kardeşim sevdiklerinin gözünün önünde eriyip gitmesi kadar kötü birşey yok

çok sağol kardeşim rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın

• rüyanda sayılı birşeyler görürsen sayısal loto filan oyna iddaa bölümünde çok maç tutturuyodun demekki rüyanda görüyosun.
  • bi tarafın acıkta kalmıstır ört tekrar dene
  • Sayılır mı bilmiyorum ama geçenlerde gitarımın telinin koptuğunu gördüm rüyamda, ve o gün ilk defa gitarın teli koptu Sonra bugün rüyamda facebookumda ekli olan bi kızı gördüm ve o kız aylardan sonra bugün ilk defa profil resmi yükledi Yıllar önce de rüyamda akrabalarımı görmüştüm (gördüğüm akrabalar bize çok uzakta aynı şehirde değiliz) ve aynı gün bize geleceklerini haber vermişlerdi telefonla.

• banada dejavu cok oluyor sanki o anı daha önce yaşamışım gibi oluyor mesela
  • Ne kadar narin hassas bir yapın varmış öyle senin çokmu etkileniyorsun rüyalarından,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

Orijinalden alıntı: May Day

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

peki mesela zihin etkileme hangisinin konusu?mesela istediğim bir kişinjin (tanıdığım olması şart) zihnini etkileyebiliyorum
    istediğim şeyi düşünmesinii sağlayabiliyorum.bu da bir etki olayı

Bunu nasıl yapıyoruz

pm

bizde pm alsak

bende bi pm

• Gece ne düşünürsem rüyamda onu görüyorum
  • çıkıyordum hatta ileri seviyedeydim. Bu işi yapacaksanız tüm inancınızla inanacaksınız ve hiç birşeyden korkmadan korkusuzca yürekli bir şekilde yapacaksınız. yoksa hiç bir zaman başaramazsınız ve öncesinde meditasyon vb gibi kendinizin farkınızda olmanız gerekiyor. Bir arkadaş demiş yan etkileri var evet var.. sürekli yaparsan hayatını kötü etkiler ara sıra yapacaksan sorun yok Cin falan gibi şeyleri göremezsiniz astral alemde onların alemi farklı sadece diğer çıkan astral bedenleri görebilirsiniz hatta tecrübeliyseniz onlarla buluşabilir telepatik iletişim kurabilirsinizde. İnancı olmayan bunu 1 defa olsun yaşamayan inkar eder inanmaz dalga geçer. 1 defa yaşarsanız anlarsınız ayrıca yaşadığınız astralin beyninizde gerçekleşme olayıda vardır ve bilim dünyası bu yüzden bunu beyinde gerçekleşen sanal birşey olduğunu savunur. Fakat gerçek böyle değildir. Asıl mesele paralel evrende canlı olarak çıkabilmektir.. beyninizde değil Yok karşıma birşey çıkar çarpılırım bilmem ney hikayeleri yalan karşınıza çıkacak tek şey korkularınızla yüzleşmek için bilinçaltınızdan çıkan yansımalar olur.. yüzleştikçede görmezsiniz..abartılmadığı taktirde herhangi bir tehlikesi yoktur ruh falan çıkmaz ruh kordon bağa bağlıdır ancak kaza ve ölüme yakın şeylerde kopar bu bağ.
    quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: Arrayta

quote:

Orijinalden alıntı: akik

konu rüyadan açılmışken, istediğim kişiyi rüyamda görebilmenin yolu nedir beyler? (veya rüyayı yönetmek.)

kolayı var.. astral seyahat'e bak görmeyi geç naklen izlersin

Sen hiç astral seyehate çıktınmı ? tehlikelimi üç harfli olayı doğrumu görme vs çok tırstım baya bi okudumda.

http://www.gizliilimler.tr.gg/Astral-Seyahat-Nedir-f-.htm#comment

• 1 de rüyada.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.