Şimdi Ara

Gördünüz mü ?! PSP 3000 versiyon 6.20 kırıldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustrix
    Arkadaşlar psp konusunda baya cahil ve bilgisizim kusura bakmayın. Bu versiyon nasıl yükseltiliyor. Bende psp 300 var ve version 5,03 c. kopya oyunları çalıştırıyor ancak uyku modunda kapatıyorum 3-5 defa şarj bitti kendi içinde yine kırarak düzelttim. Yanlışlıkla versiyon yükseltmekten korkuyorum.

Birde PSP ye film izlemek istiyorum PSP cover da Divix filmi upload ettim ama alt yazıyı görmüyor nasıl yapabilirim.
    Teşekkürler.

Cfw olarak dyrsan en iyi şu anda kullağındıın gen c. Orjinal ver. Dyrsan settinsda network update var ordan weya hafıza kartına dosyayı atarak yükseltirsn... Film diyorsan bazı convertr lar altyazı eklior onları deneye bilrsn...
  • AzRocK dostum total vide converter programını kullanıyorum film için ama alt yazı desteklemedi alt yazı destekleyen bana önerebileceğiniz basit kullanımlı başka program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

AzRocK dostum total vide converter programını kullanıyorum film için ama alt yazı desteklemedi alt yazı destekleyen bana önerebileceğiniz basit kullanımlı başka program var mı?

banada dersaneden bir arkadaş önermişti ama denemedim. ondan sana söyledim. kendisi öyle demişti...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.