Şimdi Ara

Gördünüz mü ?! PSP 3000 versiyon 6.20 kırıldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara sinirlenip PSP versiyoumu 6.20'ye yükseltmiştim. (Belki de 6.21'dir emin değilim) Şimdi aklıma geldi 1 yıldır bakmıyordum google'a baktım ve kırıldığını gördüm.
    Şu an yeni yeni deneme aşamasında. İsteyene link atarım pm'den. Bu konularda hiçbir deneyimim yok.
    Birlikte takip etmek, yapmak veya bana yardımcı olmak isteyen olursa msn adresim dogus231@hotmail.com

• onların alayı fake inanma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

onların alayı fake inanma :D

http://pspslimhacks.com/cfw-6-20-tn-a-hen-running-on-the-psp-go-video-proof/
  • slim 5.51 kırıldı mı?
  • videoya göre 6.20 kırılmış oluyo bu demekki bu 6.xx versiyonlu olan psp ler için bi umut ışığı olacak desenize :)) umarım türklerde ellerini çabuk tutarda hemen kırılır bu 6.xx serisi...(bnm 6.31 bende bi sinirle yapmıştım bekliyorum çaresizce)
  • Bu haberler bildim bileli çıkıyor. Ama umarım bu sefer doğrudur...
  • kırılsın kırılsın iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 mü 15 mi alınır?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya yok bunlara inanmayn yaynlanrdı o zaman yılbşnda yaynlancak bu söylnti çok yaygnlaştı...
  • ne kadar hızlı o kadar iyi ya :)) kırılsın artık netten oyun indirip oynamanın zevkine varmak istiyorum ya.:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

ne kadar hızlı o kadar iyi ya :)) kırılsın artık netten oyun indirip oynamanın zevkine varmak istiyorum ya.:))

aynennnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • onların alayı fake sakın inanmayın en az yıl başında çıkar
  • arkdadaşlar bu kessinlikle doğru Toon_Noob tan rica ettim gönderdi ve denedim.Gerçekten de çalışıyor.En fazla yılbaşında çıkartıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

arkdadaşlar bu kessinlikle doğru Toon_Noob tan rica ettim gönderdi ve denedim.Gerçekten de çalışıyor.En fazla yılbaşında çıkartıcak.

bu kadarda abartılmaz len Toon Noob amca oğlumu ama evet yılbaşında geliyor o doğru.... ve bide versionun kaç oldu onu öğrenebilirmiyimmsdeki oyunları çalştırıyorsa v5.03 ten v6.20ye update yapak

• Umarım birçok kişinin hevesi yine kursağında kalmaz
  • umarım kalmaz üstad kırdırmak ve oyunları oynamak istiyorum artık ya
  • quote:

quote:

arkdadaşlar bu kessinlikle doğru Toon_Noob tan rica ettim gönderdi ve denedim.Gerçekten de çalışıyor.En fazla yılbaşında çıkartıcak.

bu kadarda abartılmaz len Toon Noob amca oğlumu ama evet yılbaşında geliyor o doğru.... ve bide versionun kaç oldu onu öğrenebilirmiyimmsdeki oyunları çalştırıyorsa v5.03 ten v6.20ye update yapak

versiyon 6.20 TN-A oldu.Ve ayrıca sakın v6.20 ye update yapma.Şu anda iso oynatmıyor.Bu bir chicken gibi düşün.Piyasaya çıksın iso loader lar da çıkar.

• quote:

quote:

quote:

versiyon 6.20 TN-A oldu.Ve ayrıca sakın v6.20 ye update yapma.Şu anda iso oynatmıyor.Bu bir chicken gibi düşün.Piyasaya çıksın iso loader lar da çıkar.

hmm arkadaş merak ettmde pmden resimlrini atablrmsn? Ayrıca ark.lar bu HEN tarzı bişey yani forumber ark.dedii gbi update yapmyn cfw yk daha... Arkadaş anltsana nasıldr bu tn-a
    Brick riskivarmı photodanmı grysn pmdn msnmi vrblrm resmlr ve fkrlrn içn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 10 Kasım 2010; 23:16:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm arkadaş merak ettmde pmden resimlrini atablrmsn? Ayrıca ark.lar bu HEN tarzı bişey yani forumber ark.dedii gbi update yapmyn cfw yk daha... Arkadaş anltsana nasıldr bu tn-a
    Brick riskivarmı photodanmı grysn pmdn msnmi vrblrm resmlr ve fkrlrn içn

eğer elime çalışan bir foto çeken alet geçerse çekerim :D.TN-A anlat derken?Hangi konuda?Brick riski her zaman her makinede vardır ama hen yaparken olmaz.Youtube den videoları izlersen görürsün nerden girildiğini.Patapon exploit in içinden giriliyor yani bu bir program.Fikir dersen denediğim bütün HB ler çalıştı.Bazıları VLF HB leri dondu ama olsun buda şükür.Filer ile versiyonu downrage etmeyi düşündüm ama brick riski var tamamlanmadığı için.

• hmm :) hbl gibiymş galiba... arkadş brick rski dediğm (hen de briin 0 risk olduğunu
    Herks bilr...)

Nasl
    cfwde brick rski var o tarz bisey
    Srymda neyse... Hayrlı
    Olsn
  • Arkadaşlar psp konusunda baya cahil ve bilgisizim kusura bakmayın. Bu versiyon nasıl yükseltiliyor. Bende psp 300 var ve version 5,03 c. kopya oyunları çalıştırıyor ancak uyku modunda kapatıyorum 3-5 defa şarj bitti kendi içinde yine kırarak düzelttim. Yanlışlıkla versiyon yükseltmekten korkuyorum.

Birde PSP ye film izlemek istiyorum PSP cover da Divix filmi upload ettim ama alt yazıyı görmüyor nasıl yapabilirim.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.