Bence, BIOS high speed usb menüsünü gözden geçir sözkonusu bir disable varsa aç veya anakartın-laptop un driverlarını yeniden kurmayı dene...
Yani daha önceden çalışıyorsa donanımsal bişiy yok demek ki...
bios ta herşey normal . yani bu çalışmama olayı bir anda oldu. kablosuz mouse umu kullanıyodum . bir anda aygıt tanınamadı demeye başladı . mouse kullanamamaya başladım , mouse ta bi sorun var sandım fakat hiç bişey i tanımıyo :( .
Acronis den Image im vardı geri aldım . Yine çalışmıyor. Format arsam fark edermi ki acaba?
Arkadaşım format atman gerek laptopuna ama formattan önce bikaç yöntem var onları bi dene bakalım o olmazsa format vazgeçilmez. Sitem geri yüklemee yap PC ni baya bi önceki zamana al bakalım düzelecek mi .Çünkü senin sorunun büyük bi ihtimal yazılımsal.Bide aklıma gelmişken söyleyeyim. Tozlu yerde ise Laptopun o yüzden de olabilir. Usb içine hava tut.
cd rom um harici usb den bağlıyorum . portlarım çalışmıyor nasıl format atabilirim ki
quote:
Orjinalden alıntı: sothemre
cd rom um harici usb den bağlıyorum . portlarım çalışmıyor nasıl format atabilirim ki
quote:
quote:
Arkadaşlar formatı bir şekilde attım . Ama yine görmüyor ya ne yapabilirim
Arkadaşım aynı problem bende de oluştu.Ben de çözüm bulamadım.Anakartı değiştirmeyi düşünüyorum.Deneyince burada yazarım.Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyordum ancak format attıktan sonra da devam edince donanımsal bir arıza olduğuna karar verdim.Ki sende de aynısı olmuş.Ancak yine de aklımı kurcalayan bir durum var Motorola MPX telefonumu USB den takınca tanıdı ve içindeki dosyaları gördü.Ama flash diskleri görmüyor.
ben de bi ara bi pc ye format bastım çalışır port çalışmaz oldu sonra bi daha uğramadım oraya ama 2 usb denemiştim birini hiç görmüodu hiçbir şekilde tanıtamamıştım sonra ne oldu bilmiyorum
Aynı sorun bende de var. Kasanın önünde 2, arkasında anakartın 4+2 usb portu var. Öndekilerden zaten 1 tanesi çalışıyordu. Ona ipod'u ilk kez taktığım anda, usb aygıtı tanınmadı dedi ve arkadaki 2 tanesi hariç hiçbiri çalışmamaya başladı. Şu anda o 2 tanesinin birisine modem takılı diğerleri boş; fakat windows hala usb ayıgıt tanınmadı hatasını veriyor. Bundan önceki format atışımda da ipodu ilk kez taktığımda aynısı olmuştu; ama 1 hafta kadar sonra kendiliğinden düzelmişti. Sanırım aygıtlar fazla teknolojik olduğu zaman bu tip sorunlar oluşuyor.
garantisi bitmiş ise tek yapabileceğin şey pcmcia usb kart alıp takmak olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme