Şimdi Ara

gören usb portlar görmez oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptopum daki çalışan usb portlarımın hepsi çalışmaz oldu . ne taktıysam usb aygıt tanınamadı diyor ne yapmam gerekir. Garantisi hala geçerli göndereyimmi garantiye kendim halledebilirmiyim yardımlarınız içn şimdiden tşkrler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 11 Mayıs 2007; 22:15:53 >

• bilgisayarım sagtık özellikler donanım aygıt yöneticisinden evrensel seri yol denetleyicisi ni tıkla usb kök hub sagtıkla ve kaldır de pc yi yeniden başlatmayı bir dene
  • olmadı :( başka önerisi olan varmıı
  • Arkadaşım format atman gerek laptopuna ama formattan önce bikaç yöntem var onları bi dene bakalım o olmazsa format vazgeçilmez. Sitem geri yüklemee yap PC ni baya bi önceki zamana al bakalım düzelecek mi .Çünkü senin sorunun büyük bi ihtimal yazılımsal.Bide aklıma gelmişken söyleyeyim. Tozlu yerde ise Laptopun o yüzden de olabilir. Usb içine hava tut.
  • SORUN: Bilgisayara USB aletimi taktım, bilgisayarım aygıtı tanıdı ancak alet yüklenirken sorun oluştu ?

ÇÖZÜM:Bu sorunu sürücüleri güncelleştirerek halledebilirsin. denetim masasından donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla. (DEJAAY)
  • aynı olay benim de başıma gelmişti.
    yazıyı gormez olmustu.
    1 baktım kı kablosu zedelenmıs.
    deiştirdim düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

SORUN: Bilgisayara USB aletimi taktım, bilgisayarım aygıtı tanıdı ancak alet yüklenirken sorun oluştu ?

ÇÖZÜM:Bu sorunu sürücüleri güncelleştirerek halledebilirsin. denetim masasından donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla. (DEJAAY)

ilgilendiğin için teşekkürler çok güzel anlatmışsın . yazdıklarının hepsini denedim fakat yine aynı sorun la karşılaşıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: cumhuraylakci24

Arkadaşım format atman gerek laptopuna ama formattan önce bikaç yöntem var onları bi dene bakalım o olmazsa format vazgeçilmez. Sitem geri yüklemee yap PC ni baya bi önceki zamana al bakalım düzelecek mi .Çünkü senin sorunun büyük bi ihtimal yazılımsal.Bide aklıma gelmişken söyleyeyim. Tozlu yerde ise Laptopun o yüzden de olabilir. Usb içine hava tut.

valla hergün kullandığım usb lere hava gireceğini pek sanmıyorum fakat denerim. sistem geri yükleme denedim nedense tamamlanamıyor.

Tek çare format gibi gözüküyor... Başka alternatif fikri olan arkadaşlar varmı acaba kurtarın beni formattan plz...

• BİOSDAN BAK OLMADI FABRİKA DEGERİNİ GERİ YÜKLE
  • quote:

SORUN: Bilgisayara USB aletimi taktım, bilgisayarım aygıtı tanıdı ancak alet yüklenirken sorun oluştu ?

Aslında bu yolla tanıması gerekirdi

Umarım yöntemi eksiksiz denemişindir. Bir daha dene olması lazım. Bu arada yukardaki işlemi yaptıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyordu. Yeniden başlattıktan sonra aleti tanıması lazım..

Bir de bu sorun hangi işlemden sonra ortaya çıktı. ? USB sürücülerinizi güncelleştirmeyi denediniz mi?

• quote:

quote:

Aslında bu yolla tanıması gerekirdi

Umarım yöntemi eksiksiz denemişindir. Bir daha dene olması lazım. Bu arada yukardaki işlemi yaptıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyordu. Yeniden başlattıktan sonra aleti tanıması lazım..

Bir de bu sorun hangi işlemden sonra ortaya çıktı. ? USB sürücülerinizi güncelleştirmeyi denediniz mi?

bu sorun 3 gün önce çıktı. laptopum da kablosuz mouse kullanıyorken bir anda gitti bidaha gelmedi.
    dediğini eksiksiz yaptım ama aşağıdaki gibi bir sürücüyü tam olarak yükleyemedim . Ondan mı kaynaklanıyordur.

• Yosk PMCIA sürücünü yüklemişsiniz. Zaten bu işlemi yaptıktan sonra, sarı ünlemlerin üstüne sağ tık yapıp kaldır diyecektik. Şimdi de kaldır diyip kaldırabilirsiniz.

Sürücü güncellemesi yaptınız mı ya da farklı bir USB sürücü yüklemeyi denediniz mi?

USB 2.0 SÜRÜCÜSÜ
    http://rapid share.com/files/22709753/usb2.0_driver.rar.html
  • nasıl güncelleştirebilirim o gönderdiğin dosya ile acaba :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 12 Mayıs 2007; 19:09:30 >
  • yaa abilerim acil yardımlarınıza ihtiyacım var lütfeeeeeeeeeen.
  • sp 2 yi kurmalısın. sp2 siz pc lerde daha çok bu sorun ortaya çıkıyor.

microsoft.com ' a gir ne varsa güncelleme yükle
  • sp2 im var zaten :(
  • Arkadaşım birde elindeki USB aygıtını değiştir.Belki USB aygıtı bozulmuştur.Başka bir USB aygıtı tak.Bana düzelecek gibi geliyor.Bir dene bakalım

Allah yardımcın olsun
  • Pardon msjında ne taktıysam olmadı demişsin.Yeni gördüm.Kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Pardon msjında ne taktıysam olmadı demişsin.Yeni gördüm.Kusura bakma

onemli değil ama ben sorunumun çözümünü hala bulamadım bilen arkadaslar veya herhangi bir fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim ...
  • ups
  • uppp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.