Şimdi Ara

Gorenje Markası Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
39.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hepsiburada sitesinde gorenje marka beyaz eşyaların satıldığını gördüm.bu marka hakkında bilgisi olan var mı?

• İlk defa duyuyorum.
    Bence alacağınız ürün bilindik bir marka olsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmatic1

İlk defa duyuyorum.
    Bence alacağınız ürün bilindik bir marka olsa daha iyi olur.
    Çamaşır makineleri Slovenya malıdır.Arçelik 5200,Beko ışıklı çamaşır makinesi(modeli 3000 küsürlü bişeydi)ve Vestel HIDRA1800 VE HIDRA2000 çamaşır makineleri Gorenje üretimidir.Yani önceden beri vardı.
    Bulaşıkların ise çoğu Çin malı ben beğenmedim.
    Buzdolapları güzel ancak menşeini bilmiyorum.
    Kısacası bulaşık ve fırınları iyi değil.Çamaşır makineleri ise alt modeller haricinde sessiz ve kullanışlı yani alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çamaşır makineleri Slovenya malıdır.Arçelik 5200,Beko ışıklı çamaşır makinesi(modeli 3000 küsürlü bişeydi)ve Vestel HIDRA1800 VE HIDRA2000 çamaşır makineleri Gorenje üretimidir.Yani önceden beri vardı.
    Bulaşıkların ise çoğu Çin malı ben beğenmedim.
    Buzdolapları güzel ancak menşeini bilmiyorum.
    Kısacası bulaşık ve fırınları iyi değil.Çamaşır makineleri ise alt modeller haricinde sessiz ve kullanışlı yani alınabilir.

Alıntıları Göster
    Slovenya bizden iyi makinalar mı yapıyor yani!!

• quote:

Orjinalden alıntı: killer queen

merhaba arkadaşlar hepsiburada sitesinde gorenje marka beyaz eşyaların satıldığını gördüm.bu marka hakkında bilgisi olan var mı?

Bu marka hakkında tek bildiğim senin bilmediğin bir marka olduğudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Evet şaşırtıcı ama maalesef doğru.Piyasadaki 2000 devirli tek makine Gorenje'ye ait.

Ha yazmayı unutmuşum,bir de Arçelik'in 50.yılı için özel sattığı nostaljik buzdolapları da aslında Gorenje'dir.Yani Arçelik 50. yılına özel ürün üretmek yerine ithal ettirdi.

• quote:

quote:

Evet şaşırtıcı ama maalesef doğru.Piyasadaki 2000 devirli tek makine Gorenje'ye ait.

Ha yazmayı unutmuşum,bir de Arçelik'in 50.yılı için özel sattığı nostaljik buzdolapları da aslında Gorenje'dir.Yani Arçelik 50. yılına özel ürün üretmek yerine ithal ettirdi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Ah!! Buyur burdan yak.

Bende hayret etmiştim zaten Arçelik nasıl olduda sevimli ve ucuz kırmızı dolaplar üretti diye!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Ah!! Buyur burdan yak.

Bende hayret etmiştim zaten Arçelik nasıl olduda sevimli ve ucuz kırmızı dolaplar üretti diye!

Alıntıları Göster
    Vestel'in manisa tesislerinde tamamen yerli üretim bi markadır. Nerden biliyorsun diye sorarsan e orda çalışıyorum tamamen test ve tamir ve kalite olayları elimizden geçmiştir. Sonuç: Vestel neyse o da o... :D

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_45

Vestel'in manisa tesislerinde tamamen yerli üretim bi markadır. Nerden biliyorsun diye sorarsan e orda çalışıyorum tamamen test ve tamir ve kalite olayları elimizden geçmiştir. Sonuç: Vestel neyse o da o... :D

Alıntıları Göster
    Vestel HIDRA1800T ve HIDRA2000T modelleri Gorenje üretimidir ve Slovenya malıdır.Vestel çalışanlarının kendilerinden haberi yok

• quote:

Vestel HIDRA1800T ve HIDRA2000T modelleri Gorenje üretimidir ve Slovenya malıdır.Vestel çalışanlarının kendilerinden haberi yok

Alıntıları Göster
    Ya benim elimden geçiyor gorenje'ler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_45

Ya benim elimden geçiyor gorenje'ler..

Alıntıları Göster
    Ne olduğunu bilmediğiniz markalardan uzak durun bence arkadaşlar , bide çok iyi bildiğiniz markalardan uzak durmakta fayda var.
  • Biraz geç okudum ama beyaz eşya sektöründe bir firma olarak GORENJE hakkında kısa bilgi vereyim
    Slovak bir markasıdır. Yakın zamana kadar no name ürünler yaparak dünyanın bilinen bir çok markasına ürün yapardı. Ürün gamında buzdolabı, çamaşır, bulaşık, küçük ev aleti gibi bütün beyaz eşyalar vardır. Adına üretim yaptığı firmalar Türkiye' de Arçelik, Vestel ve bazı firmalar. Dünyada ise Boschsiemens-miele gibi firmalara ürün yapar. Çinden hiç bir bitmiş ürün almaz. tamamen kendi üretimidir. Ancak Tükiye' ye yeni geldi. Servis ağı geniş değil ve Türk tüketicisini çok tanımıyorlar. Ama yakın bir gelecekte çok büyük bir atılım yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 77yalova

Biraz geç okudum ama beyaz eşya sektöründe bir firma olarak GORENJE hakkında kısa bilgi vereyim
    Slovak bir markasıdır. Yakın zamana kadar no name ürünler yaparak dünyanın bilinen bir çok markasına ürün yapardı. Ürün gamında buzdolabı, çamaşır, bulaşık, küçük ev aleti gibi bütün beyaz eşyalar vardır. Adına üretim yaptığı firmalar Türkiye' de Arçelik, Vestel ve bazı firmalar. Dünyada ise Boschsiemens-miele gibi firmalara ürün yapar. Çinden hiç bir bitmiş ürün almaz. tamamen kendi üretimidir. Ancak Tükiye' ye yeni geldi. Servis ağı geniş değil ve Türk tüketicisini çok tanımıyorlar. Ama yakın bir gelecekte çok büyük bir atılım yapacaklar.
    Merhaba arkadaşlar,İzmir Sistem Soğutma Olarak GORENJE markasının İzmir'de yetkili servisliğini yapmaktayız.Sizlere GORENJE ürünlerini öneriyoruz.İzmir ili içerisinde GORENJE ürünleri hakkında servis ihtiyacınız var ise sizlere 7/24 hizmet verebiliriz.bizehttp://www.izmirsistemsogutma.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 77yalova

Biraz geç okudum ama beyaz eşya sektöründe bir firma olarak GORENJE hakkında kısa bilgi vereyim
    http://www.gorenje.com.tr/2186

burda biraz bilgi var ama firma bilgileri ve planları 2005 yılından kalma

yani 4 yıldır güncellemiyorlar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

http://www.gorenje.com.tr/2186

burda biraz bilgi var ama firma bilgileri ve planları 2005 yılından kalma

yani 4 yıldır güncellemiyorlar sanırım

Alıntıları Göster
    Dün Optimum Media Markt 'da gördüm. Bilgisayar bakmaya gitmiştik ama Muhteşem dizayn edilmiş bir buzdolabı vardı. ilgimi çekti fotoğrafını çektim. (Kart okuyucu yanımda olmadığından resmi yollayamıyorum.) swarovski taşlarla süslemişler. Tesadüfen fotoğraftan markasını görünce arattırdım. Slovak olması benide şaşırttı ama tasarım yapmak için belirli bir milletten olmak gerekmediğini hatırlamama sebep olmuştur. Güzel olduğu kadar akıllı da :) Pek anlamam ama elektrik sarfiyatı için 438 diye bir değer var üzerinde. Oradaki buzdolaplarını hiç birisi bu kadar düşük bir değere sahip değildi. Ne diyelim Tebrikler.. Son olarak Dolap 4449 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Dün Optimum Media Markt 'da gördüm. Bilgisayar bakmaya gitmiştik ama Muhteşem dizayn edilmiş bir buzdolabı vardı. ilgimi çekti fotoğrafını çektim. (Kart okuyucu yanımda olmadığından resmi yollayamıyorum.) swarovski taşlarla süslemişler. Tesadüfen fotoğraftan markasını görünce arattırdım. Slovak olması benide şaşırttı ama tasarım yapmak için belirli bir milletten olmak gerekmediğini hatırlamama sebep olmuştur. Güzel olduğu kadar akıllı da :) Pek anlamam ama elektrik sarfiyatı için 438 diye bir değer var üzerinde. Oradaki buzdolaplarını hiç birisi bu kadar düşük bir değere sahip değildi. Ne diyelim Tebrikler.. Son olarak Dolap 4449 TL

Alıntıları Göster
    geçen hafta mediamark'tan linkteki fırınını satın aldım, emsallerine göre oldukça kaliteli ve fiyatı da uygundu, markayı biraz araştırdım avrupa'da bilinen bir marka ve ürün gamı çok geniş, satıcı miele'nin fırınlarının bazılarını ürettiğini söyledi, bu arada Goranje galiba Slovakya değil Slovenya markası, Yugoslavya'dan ayrılan ülkelerden biri (Çek'lerden değil)...

http://www.gorenje.com.tr/en/cooking/built-in_ovens?c=154013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyatovic -- 22 Haziran 2009; 18:53:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

geçen hafta mediamark'tan linkteki fırınını satın aldım, emsallerine göre oldukça kaliteli ve fiyatı da uygundu, markayı biraz araştırdım avrupa'da bilinen bir marka ve ürün gamı çok geniş, satıcı miele'nin fırınlarının bazılarını ürettiğini söyledi, bu arada Goranje galiba Slovakya değil Slovenya markası, Yugoslavya'dan ayrılan ülkelerden biri (Çek'lerden değil)...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

Ürün teknik ve kozmetik açıdan güzel. Peki kaça aldınız ? Bu arada gorenje türkiyede yeni yapılanıyor. Takip edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

Ürün teknik ve kozmetik açıdan güzel. Peki kaça aldınız ? Bu arada gorenje türkiyede yeni yapılanıyor. Takip edilebilir.

Alıntıları Göster
    997/5 tl'ye aldım, mağazada tanıdık vardı geliş fiyatına bakmış 1000 tl den fazla olduğunu söyledi, bir adet daha vardı ama o da satılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

997/5 tl'ye aldım, mağazada tanıdık vardı geliş fiyatına bakmış 1000 tl den fazla olduğunu söyledi, bir adet daha vardı ama o da satılmış...

Alıntıları Göster
    goronje bende yenı tanıdım setustu ocak 150 lıraya aldım memnunum servısıde ıyı..arcelıkten daha ıyı buzdolabı oldugunu rahatlıkla soyleyebılırım..bır anlamda buyuk fırmalrın taseronlugunu yapmıs fırma..50 yıllık fırma sonucta..goronje setustu ankesrta baya uygun..kumtell luxell vs daha kalıtelı hemde daha ucuz..tavsıyem menun kalırsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

goronje bende yenı tanıdım setustu ocak 150 lıraya aldım memnunum servısıde ıyı..arcelıkten daha ıyı buzdolabı oldugunu rahatlıkla soyleyebılırım..bır anlamda buyuk fırmalrın taseronlugunu yapmıs fırma..50 yıllık fırma sonucta..goronje setustu ankesrta baya uygun..kumtell luxell vs daha kalıtelı hemde daha ucuz..tavsıyem menun kalırsınız..

Alıntıları Göster
    ayrıca ora ita adındakı dızayn fırmasıyla calışıyorlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.