Şimdi Ara

Gorenje Markası Hakkında Bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
39.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gorenje nin yetkili servisliğinde çalışıyorum.daha doğrusu alalı 2 ay oldu daha yeni yeni türkiye de yayılmaya başladı ama makine ye bakarak şunu söylerim.eğer bir kullanıcı diğer makineleri 10 yıl kullanıyorsa bunu 20 yıl kullanabilir onu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_king -- 26 Temmuz 2009; 16:29:31 >
  • buyrun burdan yakın

1950 yılında Slovenya’da aynı isimli küçük bir kasabada kurulan Gorenje, bugün 70’den fazla ülkede satılan ürünleri, 12.000’den fazla çalışanı ve yaklaşık 1.5 milyar Euro cirosu ile Avrupa’nın dev üreticilerindendir.

Üretim tesislerinin büyük çoğunluğu Slovenya’da olan Gorenje Şirketler Grubu 65 farklı şirketten oluşan, halka açık bir şirketler grubu olup bulunduğu pazarlara beyaz eşya, ankastre ürünler, küçük ev aletleri, tüketici elektroniği, mobilya grupları, seramik, ısıtıcılar, kalıplar, elektronik bileşenler gibi birçok alanda ürünler sunar.

Vizyonu “dünyanın en tasarım odaklı şirketi olmak” olan Gorenje bu doğrultuda bünyesindeki geniş tasarım ekibinin haricinde dünyaca ünlü tasarımcılarla işbirliği yaparak eşsiz ürün serileri üretmektedir. Gerek tasarım serileriyle gerekse ürettiği üstün özellikli ürünleriyle sayısız ödül alan Gorenje beyaz eşyaya getirdiği farklı bakış açısıyla bulunduğu her ülkede tüketicilerin beğenisini kazanmaktadır. En önemli tasarım ödülü kabul edilen “PlusX Award” 2004’ten 2008’e kadar aralıksız Gorenje’ye verilmiştir.

Dünya pazarlarında başta Doğu ve Güneydoğu Avrupa olmak üzere birçok ülkede önemli pazar paylarına sahip olan Gorenje Mayıs 2007’den beri Türkiye pazarında solo ve ankastre beyaz eşyalarıyla bulunmaktadır. Türkiye’nin potansiyeline ve dünya pazarındaki önemine inanan Gorenje üstün özellikli ürünleriyle bu tarihten itibaren Türk tüketicilerin beğenisini kazanmaktadır. Bayi yapılanmasını hızlı bir şekilde sürdüren ve Türkiye’nin her bölgesinde yeni bayiler açmakta olan firma aynı zamanda zincir mağazalar yoluyla da satışına devam etmektedir.

Avrupa standartlarını kurulduğu yıldan beri eksiksiz uygulayan, planlama ve üretim aşamasından itibaren çevreye ve doğaya dost bir yaklaşım izleyen Gorenje, bu felsefesini yıllardır sürdürmekte olup bu alanda da çok sayıda ödüle sahiptir. 2006 yılında aldığı “Uluslararası Çevreci Dostu “ ve 2007 yılında aldığı “En Çevreci Firma” ödülleri bunlardan birkaçı olarak sayılabilir.

Türkiye pazarında da oldukça iddialı olan, önümüzdeki yıllarda ürün gamını ve faaliyet alanını genişletecek olan Gorenje özel tasarım ve üstün teknolojili ürünleriyle büyük başarılara imza atacak.

Merkezi İstanbul Altunizade’de olan Gorenje Türkiye, satış organizasyonunun başlamasından itibaren geçen bir senede 200’e yakın satış noktasına ulaşarak solo ve ankastre cihazlarını tüketicilerin ve profesyonellerin beğenisine sunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_king -- 6 Ekim 2009; 13:55:18 >

• bende vestel hidra 2000t çamaşır makinesi var, sessiz ve harika yıkama yapıyor.
    Gorenje'nin üretimi olduğunu bilerek aldım, çok memnunum. tavisye ederim.
  • başka alan yokmu bu marka nasıl arkadaşlar
  •  Gorenje Markası Hakkında Bilgi

http://www.gorenje.com.tr/tr/sogutucu_serisi/buzdolaplari?c=277053

candoğan62 kardeş bu ürün 1 milyar,a alınırmı.3 sene garantili

------------------------------------------------

Kapı yönü:Kapı yönü değişebilir

Enerji tüketim Sınıfı:A+
    Enerji tüketimi (kWh/gün): 1,37 kWh
    Enerji Tüketimi (kWh/yıl): 500 kWh

Teknik özelliker/ebatlar
    Elektrik kesintisinden koruma süresi: 10 saat
    Ölçüler (G×Y×D): 72 × 171,3 × 81,8 cm

Toplam net hacim: 515 litre
    Soğutucu net kapasitesi: 388 litre
    Dondurucu net kapasitesi: 122 litre
    Dondurma kapasitesi: 8 kg/24h
    Net ağırlık: 102 kg
    Ses seviyesi: 43 dB(A)
    Kutu ölçüleri (G×Y×D): 77,4 × 178,2 × 83,2 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Eylül 2010; 20:42:08 >

• bende buhttp://www.hepsiburada.com/Liste/gorenje-f7243w-6-cekmeceli-238-lt-dikey-derin-dondurucu-a-enerji-sinifi/ProductDetails.aspx?productId=mtgorf7243w&categoryId=22266 dondurucuyu düşünüyorum servisi kimdir bu markanın ücreti karşılığında +4 yıl garanti yaptırabilirmiyiz?
  • Biraz geç olsa da bende size bu firmadan (en azından Türkiye ofislerinden) bahsedeyim,konuyu bulan kişilere faydası olur belki.Bu markayı araştırarak ve yazılı yorumlara aldanarak! tercih ettik ve evimizde ayrı bir marka olarak sadece bu markanın WA72145BK modeli çamaşır makinesini tercih ettik maalesef.

2010 yılının 2. ayında aldığımız makine başlarda gayet güzel çalışırken yaklaşık 4 ay sonra 7. ayda ses yapmaya başladı ve servis çağırdık,servisin rezilliklerini anlatmaya kalksam inanın satırlar yetmez,randevu verip gelmemeler,telefonu açanların senli benli konuşmaları vs. vs.

neyseki servis ile anlaşıp yaklaşık 15 gün sonra getirtebildik,makinenin amortisörlerinde sorun olduğu söyleyip değiştireceklerini söylediler ancak parçanın Türkiyede bulunmadığını ve 20 gün 1 ay içerisinde temin edilebileceğini söylediler,onarım için onay verdik.Yaklaşık 1,5 ay sonra telefon ile sorduğumda parçanın geldiğini ancak bizim hiç arayıp sormadığımız için onlarında aramadıkları gibi saçma bir savunmada bulundular.

Bu bahsi geçen amortisör yaklaşık 1 ay sonra tekrar değiştirildi (çift halinde),sonrasında GORENJE markası merkez servisine ve genel merkezine şikayette bulunmam üzerine kendilerini teknik servis müdürü olarak tanıtan RUHİ bey makineyi servis ile birlikte görüp test etmek istediklerini söylediler kabul ettik.Geldiler makineyi gördüler ve makineyi merkez servise alıp orada onarımını yapmak istediklerini şayet eynı problem ile karşılaşırsak makineyi koşulsuz şartsız geri alacaklarını söylediler.

Makinemiz yaklaşık 10 gün sonra teslim edildi ve aynı şeyler tekrar edildi,makineyi çalıştırmamız ile şok olmamız aynı anda oldu,makine daha sesli üstelik bu sefer yerinde sallanarak çalışıyordu.Bunun üzerine başka bir gün süper mühendis RUHİ bey tekrar geldi ve makinede hiçbirşey yok gayet normal çalışıyor diyerek bize ayrı bir şok yaşattı.

Servise tekrar başvurduk ve makinenin durumunu gören teknik servis elemanı 95c gibi bir sıcaklıkta yarım saat çalıştırarak kapak lastiğinin yumuşatılması gerektiğini sorunun hallolacağını söyledi,bütün denemelerine rağmen yine durum aynı.

Arada yapılan telefon görüşmeleri,mailler vs. bunlardan bahsetmiyorum bile süper markamızın genel müdürü Doğa bey'e ulaşmak için ne kadar çaba sarfettiysem boşa çıktı.Beyfendiler hiç toplantıdan çıkamaz oldular.

Son olarak Tüketici mahkemesi hakem heyetine başvurdum ve dosyayı Tüketici mahkemesine taşıyabilmek için başvurumun red edilmesini talep ettim,Tüketici mahkemesince bilirkişi makineyi gördüğünde (gelmez ise kendi cebimden para verip getireceğim) sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

En kötü ihtimalle makineyi arabama yükleyip genel merkezlerinin önünde basın mensupları eşliğinde yakmayı bile planlıyorum,o derece kendinden ve servisinden nefret ettirdi bu marka beni.

Aman arkadaşlar bu karalama yazısı vs. değildir,siz siz olun bu marakadan ne kadar kaliteli,ne kadar uygun fiyatlı olursa olsun uzak durun,Türk insanını koyun gibi gören ve biz ne verirsek onu kullanacaksınız mantığı ile çalışan bir Türkiye ofislerinin olduğunu ve servislerinin berbatlığını aklınızdan çıkarmayın lütfen.

• işbu yazı beni termosifonlarını alıp/almamayı düşünürken vazgeçirmiştir.Teşekkürler,geçmiş olsun
  • Aldığım Gorenje fırın yüzünden evde huurumuz kaçtı, 5 ay servis yapamadı, geri de veremedim ve apartmanın kapıcısına hediye edip bildik bir marka alıp rahatladım, bence uzak durun
  • Ben 2 sene önce WA 63101 çamaşır makinası aldım ve çok memnunum. Tasarımı da güzel, kendisi de tıkır tıkır çalışmakta. O zaman araştırdığımda aynı fiyata çok daha alt modelleri satıyordu diğer markalar. Şimdi fiyatları nasıl bilmiyorum. Bu aralar bir de bulaşık makinası almam lazım ve galiba onu da Gorenje alacağım.

Servisleri nasıldır bilmiyorum çünkü henüz bir sorun çıkartmadı. Olur da servislere işim düşerse iyi/kötü onu da yazarım.
  • Satinalabilirsiniz. Eski Yugoslavya'dan arkadasim onu tavsiye etti. Siemens kadar kaliteli urunler...Bir beyaz esya markasinin iyi mi kotu mu oldugunu anlamak icin bir cok markanin teknik servisini yapan (yani siemens, bosch, arcelik, ariston) firmalara en cok hangi urunun arizalandigini ya da tersini sorarsaniz ilerde sıkıntı cekmezsiniz.
  • bir ülke piyasasına girmiş bir markanın servis, müşteri ilişkileri gibi konularda
    bilindik ve güvenilir bir firmadan daha fazla dikkat etmesi gerekir.
    Baştan böyle yaparlarsa, türk müşteri onları geldikleri gibi geri gönderir...

Netekim ben de derin dondurucu almak üzereydim....
    ufuk bey'e tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansev

bir ülke piyasasına girmiş bir markanın servis, müşteri ilişkileri gibi konularda
    bilindik ve güvenilir bir firmadan daha fazla dikkat etmesi gerekir.
    Baştan böyle yaparlarsa, türk müşteri onları geldikleri gibi geri gönderir...

Netekim ben de derin dondurucu almak üzereydim....
    ufuk bey'e tesekkurler...

Ama dikkatinizden kaçan konu servislerde Türk

yani bütün servisler Türk oldugu için gamsiz olarak herşeyi insana zindan eden gene biziz, bu gözümüzden kaçmasın.

Aldıgınız ürün gavur ürünü ama servislerde biz çalışarak bize hayatı zindan etmek en büyük tutkumuz.

Salla gitsin

Aman bu vidada aynı işi görür.

Bir vida eksik olsa ne olacak

Aaaa bunu ilk defa gördüm diyen arçelik, siemens servisleri dolu bu ülke.

abi bunun orjinali yok bunu taksakmı diyen arçelik servisi

siz iyi mal alın Allah servise düşürmesin

• Üç ay önce Gorenje WA72105 çamaşır makinesi aldım ve keyifle kullanıyorum. Markayı çok araştırarak bu seçimi yaptım. Üstelik de aynı işi yapabilen makinelerin neredeyse yarı fiyatına. 7kg. 1000 devirli ve çok kullanışlı sessiz bir makine. Tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiveran

Üç ay önce Gorenje WA72105 çamaşır makinesi aldım ve keyifle kullanıyorum. Markayı çok araştırarak bu seçimi yaptım. Üstelik de aynı işi yapabilen makinelerin neredeyse yarı fiyatına. 7kg. 1000 devirli ve çok kullanışlı sessiz bir makine. Tavsiye ediyorum.

hayırlı olsun makinanız memnunmusunuz

goranje istanbulda en uygun fiyata nereden alınır arkadaşlar.
  • Çok Teşekkür ederim. Makineden çok memnunum. Ben kliksa internet sitesinden Mayıs ayında aldım. Halen aynı fiyata 659.- TL. Üstelik kargo da bedava. Paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Slovenya bizden iyi makinalar mı yapıyor yani!!

Evet şaşırtıcı ama maalesef doğru.Piyasadaki 2000 devirli tek makine Gorenje'ye ait.

Ha yazmayı unutmuşum,bir de Arçelik'in 50.yılı için özel sattığı nostaljik buzdolapları da aslında Gorenje'dir.Yani Arçelik 50. yılına özel ürün üretmek yerine ithal ettirdi.

merhaba

Can doğan bey size bir sorum olacaktı. Gorenje WA83140 modelini tavsiye ediyor musunuz? eksileri ve artıları nelerdir?

cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• gorenje media marktlarda var bi de enplus mağazalarında. Önceden servis ağı azdı ama şuan enplus servis hizmeti veriyomuş. Baya geniş servis ağı. Çağırınca hemen geliyorlar. Türkiyenın her yerınde var servisi nerdeyse. 5 yıl da garantisi var. Hatta bazen 1 alana 1 bedava kampanyası falan da yapıyolar. Baya uyguna geliyor. Simplicity Ankastre serisinin bulaşık makinesi, fırın ve buzdolabını aldık. Hem çok şık hem de aynı özellikteki diğer makinelerin yarısı fiyatına satılıyor. Fırınında Home Chef özelliği var. inanılmaz memnunuz. fırındaki Home Chef ekranında pişiriceğiniz yemeği seçiyorsunuz kendisi pişirme ısısını ve süresini kendisi ayarlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.