Şimdi Ara

Görev çubuğu menü sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 10'u pek beğenmedim ve tekrar sıfırdan Windows 8.1 kurulumu yaptım. Şuanda herşey düzgün fakat aşağıdaki resimde de görebileceğiniz üzere görev yöneticisinde neye sağ tıklayıp menüsünü açsam simsiyah bir menü karşıma çıkıyor. Tema ve renk ayarlarından herşeyi denedim sorun çözülmedi. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaklomen -- 1 Ağustos 2015; 18:34:00 >

• Microsoft'un kendi sitesinden tekrar Windows 8.1 indirdim sıfır kurulum yaptım, değişen bir şey yok. İnternetteki tüm kaynaklara baktım böyle bir sorunla karşılaşan olmamış.
  • bugun bende tekrar windows 8.1 e dönüş yaptım aynı sorun bedede var :) ama benimkisi mavi.

• Burkipower kullanıcısına yanıt
    Evet tema rengine göre değişiyor o arka plan rengi bende temamı mavi yaptım şimdi seninki gibi. Windows 7 kurucaktım onu da Microsoft heryerden kaldırmış. Sanırım herkesin 10 kullanmasını istiyorlar. :)
  • judaklomen kullanıcısına yanıt
    Bu sorun herkes te var galiba bende bu konu hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Bilgisayarı 2-3 kere sıfırladım ama sorun düzelmedi. Virüs ile bir alakası yok sanırım?
  • Hayir virus degil kurarken kullanici adi ile actigimizdan eski windows 10 ayarlari tekrar yukleniyor o yuzden ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var, ne yapmalıyız acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burkipower kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman internet bağlantısı yapmadan kurulum yaparsak yani bu durumda mail adresimizle Windows 8.1'i başlatmazsak bu sorun ile karşılaşmayacağız dimi? Ya da başka bir çözüm yolu var mıdır?
  • Ben kurulum yaparken mail adresi ile yapmadım, direk lokal hesap oldu. Ama sorun var.
    Ayrıca ben windows 10'u hiç yüklemedim windows 8 yüklü iken format atıp baştan kurdum. Bu sorun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlon13 -- 3 Ağustos 2015; 18:50:23 >
  • Ayrıca ben windows 10'u hiç yüklemedim windows 8 yüklü iken format atıp baştan kurdum. Bu sorun oldu.
  • benim tahminim olmaz ama üşendiğim için denemedim walla ;) ama suan mail adresinizdeki eski ayarları bi silin hiç bişi kalmasın ondan sonra deneyin ;)

marlon13 neden oyle olduğunu bilemicem ;)
  • Bence Microsoft bilerek bozdu Windows 8.1'i. Zaten Windows 7'nin orjinal .iso dosyası yok sitesinde bunu da bozdu herkesi Windows 10'a geçirmeye çalışıyor :D
  • bende kimse de yoktur boyle bir sey diye direk konu actim. cok sinir bi olay ayrica

edit: hocam laptopun recovery menusunden refresh system yaptim 5-6 dk sonra islem bitince duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trygoly -- 4 Ağustos 2015; 17:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trygoly

bende kimse de yoktur boyle bir sey diye direk konu actim. cok sinir bi olay ayrica

edit: hocam laptopun recovery menusunden refresh system yaptim 5-6 dk sonra islem bitince duzeldi

Onu yapınca yüklü programlar gidiyormuş şimdi herşeyi yüklemişken yapmayı gözüm pek yemedi artık başka bir yol bulucam ya da böyle kullanıcam.
    Bendede aynı sorun var neyapılabilir explorer.exe yi yeniden başlattım düzelmedi ne tür bi sorun bu böyle windows 7 den 8.1 e yüksellttim böyle oldu.

• Can487 kullanıcısına yanıt
    Bende bi çözüm bulamadım.
    Ben tahmin ediyorumki bir güncellemeden kaynaklı microsoft 1 yada 2 ay içinde bir düzeltme güncellemesi yayınlar eğer yayınlamazsa ben bilidiririm.Büyük ihtimalle windows 10 da simgeler büyük olduğu için 8.1 ede öyle bi sistem yapmak istemiştir veya windows 10 geçilmesi için diğer windowsları bozmaya başlamıştır diye düşüncem var.
  • Sorunu çözen oldumu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.