Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar para haca crysis'ten başka oyun yok oynayacak. sırf crysis için donanıma para döküyor milyonlarca insan
  • inanılmaz zevkliydi ki bunun en büyük nedeni sizin de böyle eğlenerek haz alarak uğraştığınızı görmek. ellerinize sağlık. demeden geçemicem bazı yorumlar gerçekten çok enteresan, salt oyun performansı için hazırlanan bi setup olmadığını 50 kere belirttiğiniz taktirde yok şunu taksan daha iyi olur yok niye 7990 yok diyen, en garibi de durup durduk yerde ekran kartı firma kavgası çıkaranlar ve daha niceleri. bir sürü bomboş mesaj atan insan göze çarpıyo. gerçekten soğutuyosunuz. bu forum vasıflı ve bilgili insanlarla dolu. sadece 4 ay takılarak bir çok şey öğrenebilirsiniz. amacım insanları aşağılamak değil ama kötü duruyo. biri 8-10 yıllık başlık hortlattığında o eski yorumlara tartışmalara bakıyorum mesela birde bugünkü başlıklara yorumlara bakıyorum. her şeyi iyi bilmek iyi yorumlamak, objektif olmak zorunda değilsiniz. lakin gördüğünü - okuduğunu anlama, düşünme ve yorumlama yeteneğiniz yoksa her başlığa yorum sıçmak yerine akvaryum kurmayı deneyin. hem stresiniz azalır hem beyniniz dinlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 5 Nisan 2013; 23:14:05 >

• monitör max kaç hz destekliyor acaba?

• ben bu incelemeden yeni nesil konsolların geçılemeyecegi manasını çıkardım
    şu an ki durumu göz önüne alırsak,
    iş yönunden rakipsiz tartışmam
  • Biz 3570k ya cok super diyoruz be... Adamlar su gibi harciyo o paraya 5 tane super sistem kurulur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara masadan kalkıp canlanacak sandım sistemi. transformersa bağlayacaktı resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

monitör max kaç hz destekliyor acaba?

60Hz
  • Konu acsaniz daha iyisi toplanırdi diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bi devlet dairesine bağışlayın şu sistemi. Hala p4 kullanıyoruz. El insaf olan var olmayan var. Ağzımın suyu aktı bu ne yawww
  • Keyifle izledim süper ötesi olmuş valla.

• Senelerdir çektiğiniz videoları izliyorum bugüne kadar ne sizi bukadar canlı keyifli gördüm nede bukadar keyif aldığım bir video oldu gözlerinizin içi parlıyordu 43dk nasıl geçti anlamadım. Sayenizde 2k'nın farkını 4k'nın nasıl olabileceğini öğrenmiş olduk.
  • sistem 16 binde olsa internet ttnet
  • yeni nesil konsollarla yarışamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bademli1969

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

donanımhaber.com geri döndü. İşte bunları istiyoruz.

aynen. donanım haber yeniden canlanma belirtisi gösterdi.
    devamını bekliyoruz.

Ben de katılıyorum size. Akıllı telefonlar ve tabletler yüzünden bu incelemeleri göremez olmuştuk iyi oldu bu. Artık telefon gördükçe midem bulanıyor. Hele bluetooth u bile işe yaramayan iphone yi gördükçe kusasım geliyor.
  • bu bilgisayarsa benimki hesap makinesi
  • Elinize sağlık bizim buralarda o paraya biraz daha ekleyip arsa alınabilirdi
  • bırakın bu işleri amcamın topladığı 3.000 tl lik sistem buna bin basar
    çift işlemci olsa ne yazar
  • burada toplanan sistemle crysiz 2k da ıkındı ise bu sistemin suçumu
    ya donanım uretıcılerı ya oyun yapımcıları
    son
    kullanıcıyı üzmekte,
    eger konu sadece oyun pcsi toplamak olsa idi
    bilir kişilerin sözlerini referans alarak bu video inceleme bize gelecekte bizi neler bekliyor
    gun begun anlatmakta fikir vermekte
    mesut çevik-gunumuz grafik kartları 6 gb da olsa yetersiz çok yol almaları lazım
    cevat yerli -yeni nesil en az 8 gb olmalı,
    cevat yerli - yeni nesilde konsollar pc ler ile boy ölçüşemez,
    ve ayrıca saf oyun sistemi dizecegim limitim 3 veya 5 bin ytl ile yola çıkıcak arkadaşlar bir hüsranla karşılaştıkların da
    ya keşke şu donanımı seçseydim dememeleri içindir
    seçse idi sonuç ortada
    yeni nesile girme arifesinde oyuncuya çok buyuk bir fikir verdiler bilerek yada bilmeden incelemeyi yapan arkadaşlar
    yol ayrımında aklı selim arkadaşlar bunu göz önünde bulunduracaktır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 6 Nisan 2013; 11:50:52 >

• Cebimizdekileri boşaltmayı değil , cebimizi doldurmayı amaç edinen bir sistem olsaydı.....
    Forum işi derdim...........Bu video bize neyi öğretiyor Pc toplamayı ?!
  • o kadar parayla herkes toplar en kral pc yi önemli olan az parayla çok verim almak sınıfta kaldın dh otur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.