Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millit yanliş anladı kimseye toplayın demiyorlar
    siz toplamayın ben sizin hayaliniz ruya pc yi topladım sonuç bu deniliyor
  • Türksat 1A olmuş bu
  • satılık böbrek... 16 bin tl lik sistem kuracağım şaka bir yana.. video yine güzel olmuş.. donanımhaber i hep böyle donanımlarla görmek istiyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

satılık böbrek... 16 bin tl lik sistem kuracağım şaka bir yana.. video yine güzel olmuş.. donanımhaber i hep böyle donanımlarla görmek istiyoruz...

Organ mafyaları ususur sımdı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28:15

" Niye hala açılmadı lan bu oyun "

• 10 adet playstation 4 alıp süper bilgisayar yapabilirdiniz. Söylentilere göre Esad 200 adet ps4 ön siparişi vermiş, süper füze savunma sistemi için kullanacakmış. İran da 340 adet sipariş vermiş füzyon teknolojisini geliştirecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore63 -- 6 Nisan 2013; 15:00:15 >
  • 400 dolara, Unreal Engine 4'te 1080p 30fps civarı yeni oyunları çalıştıracak bir sistemde bekliyoruz Mesut Çevik:)
  • Mars'a giderken crysis'e takılmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

400 dolara, Unreal Engine 4'te 1080p 30fps civarı yeni oyunları çalıştıracak bir sistemde bekliyoruz Mesut Çevik:)

Tabi icinde bluray player ve baya gelismis bir gamepad de olmali.

• Bence tam bir çöp makina olmus :) Ben bu kotu sıstemımle 25 fps ye dusmezken 16000 liralık sıstem 25 fps ye dusuyor. Bu arada mesut bey ve erdi bey güzel video olmus ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Bence tam bir çöp makina olmus :) Ben bu kotu sıstemımle 25 fps ye dusmezken 16000 liralık sıstem 25 fps ye dusuyor. Bu arada mesut bey ve erdi bey güzel video olmus ellerinize sağlık

Dikkatli bakarsanız 2K çözünürlükte o kadar fps alınıyor. Full Hd de 70 80 arası geziyor.

• benim gözümde 7.000 TL ' lik sistemle buna yaklaşık performansı almak mümkün, 2 tane 670 tak ne bilim o işlemciler çok gereksiz olmuş, biliyorsunuz ki SLI oldugundad işlemcinin mimari yapısından çok MHZ yüksekliği ön planda oluyor yoksa kartların kapasitesini full kullanamıyorsunuz... ne bilem işte. bence EPİC FAİL olmuş...

Bu arada DH ' yi tebrik ediyorum, video izlerken çok keyif aldım. Eski günlerdeki tadı aldım..
  • uç ürünler hakkında yapılan programlar her zaman ilgi çeker. Bunu 6 ayda veya bir yılda bir yapabilirsiniz. Tebrik ediyorum.
    Ama ayda bir kere, daha satın alınabilir (2000 - 4000 TL arası) toplama masaüstü bilgisayarı ve beraberinde laptop testi yaparsanız çok iyi olur. Donanımhaber sayfasının en altındaki satın alma tavsiyesini video program olarak düşünüyorum.

bilgisayar toplayanlar forum forum gezip binlerce bilgi arasından en iyiyi almaya çalışıyorlar. Yapacağınız program bir yol çizici olabilir. Ben bugüne kadar yaptığınız programlar arasında hemen bir numaraya almaya hazırım.
    Programın adı da Topla Gel Topla Gel olabilir :)
  • Sony 'e Dh olarak rica etseniz 10 bin dolara ps4 prototipi alabilirdiniz.

Pc ye oyun icin verilen paraya yazik.

6 senelik konsollar 1080p@60 kare her oyunda veremiyor bu dogru.
    Lakin i7 gtx 670 li sistem de crysis 3 de 30 la 60 arasinda fps veriyor.
    Yeni konsollar
    1080p de full aa full af vs.
    Sabit 60 kare oynatim ile ciktiginda
    300-400 euro luk ps4
    16000 lik sistemde ki cify vga yi nasil ezip gececek cok merak ediyorum.
    Dahasi belki de en surprizi,
    Yeni konsollar da
    4k @60fps hayal olmayabilir.
    Sirf grafik diye para harcayip
    Karsiliginda sayisiz hic almis biri olarak derim ki;
    Pc de oyun oynamak eziyet.
    Pc de orjinal oyun oynamak da eziyet.
    Pc de orj. Multiplayer de hileden gecilmez
    Pc de 160 bin liralik donanim olsa
    Istediginiz fps yi elde edemeyebilir
    Bunun icib surucu yama bekler durur
    Benchmarklarin oyuncagi hale gelinir.
    Bu arada oyun oynamanin hic bir sekilde onemi kalmaz.cunku amac
    Takilmayan akici hareket eden oyun acmaktir.
    Konsol ise rahatliktir.
    Ben masaustu pc den kurtulali cok daha mutluyum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 6 Nisan 2013; 21:44:37 >

• KDV dahil değil :) sesli güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

Sistem uçuk olması önemli değil SLI CF kullananlar bilir... Hep sorun... Crysis 3'te öyle ultra ayar ve AA FF X16 açınca ne yaparsanız yapın oyun çuvallıyor... Cryengine 3 daha çok konsol odaklı bir grafik motoru AA FF XX iyi tepki vermiyor.. BF3 frostbite 2 ile bir deneme yapılabilirdi.. Daha iyi sonuçlar vericektir çünkü pc motoru direk... Ve son olarak GTX TITAN hala sürücü sıkıntıları yaşıyor ne yazıkkı GTX 690 Crysis 3 daha iyi performans vermekte...
    Buda Hard Core bir oyuncu olarak bizim sistemimiz...
    http://imageshack.us/a/img820/2811/dsc0262ht.jpg
    2500K 4.3 Asus GTX670 DC2 Asus P8P67 X-Fi Pro Elite..

Heryerde sistemini etiket etmesen olmuyor degil mi? Donanimcilar toplulugundada ayni seyi yapiyorsun. Bi bitmedin ...........

Ustalarından birşeyler öğren boş konuşma LOL
    Oyuncuyum diye geçinir donanımcıyım diye geçinir
    http://www.youtube.com/watch?v=5iuM89fZng8

• Sonunda donanımhaber ismine yakışan bir video.
  • 16.000 tl verip kim bulunmayan parçaları toplamak isterki. bir insan trilyoner bile olsa gidipte 16.000e pc dizmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leospartali

16.000 tl verip kim bulunmayan parçaları toplamak isterki. bir insan trilyoner bile olsa gidipte 16.000e pc dizmez :D

Trilyoner olsam vallaha ben dizerdim. :)
  • Aynen ps4 prototipi alinabilirdi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.