Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel inceleme, 2k mönitörler yaygınlaşmışken en üst seviye ekranlarının hazır olmaması ilginç.

• Harika bir inceleme.:)

• Ellerinize sağlık. Çok güzel sunum olmuş. Devamını bekleriz

• Fantezi futbol yapacam derken işlemci yüzünden elinize yüzüne bulaşmış kimse gak guk demesin. 2S ile havalı olsun diyeceğinize 4.5 ghz 3930k ya göre nasıl performans gösteriyor, karşılaştırmalı test olması gerekirdi. Madem 8/16 işlemci kullanacaksanız, bari en yüksek frekanslı olanı kullanın(2687 / 2690 gibi). Temin edilemediğinden vs. heralde bu şekilde eldekiler ile nasıl oluyor denilmiş. Ayrıca turbo monitor ile, oyun içerisinde çekirdek kullanımının anlık olarak nasıl değiştiğini, hangi çekirdeklerin hangi frekanslarda dolaştığını vs. hiç bahsedilmemiş. Esas kilit olan herşeyi ıskalamışsınız işlemci ile ilgili. Hatta HT'nin kapatıldığı zman ne kadar olumlu etksi var (yada yok) bunların hepsini dikkate almanız lazım.

2S sistemlerin,bazı paralel iş yüklerinde bile tek işlemcili sistemlerden geride kaldıkları yerler var, 3770 veya 3930'un dual E5'i geçtiği grid solver gibi durumlar var. Oyun da çok çok istisna değil.

Rüya sistem derken bence işin özü unutulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

video güzelde paraya yazık be yakında şirketide hipotek ettirirsiniz

Distribütör ürünleri DH'ye göndermiş. Yani DH'nin cebinden para çıkmamış. Bunu videoda da belirtmişler zaten.
  • Harika
  • Bencede 16000 lira ile çok çok daha yüksek oyun performansı alınabilir ancak inceleme içerisinde bir kaç defa tekrarlandı sebebi. Hem oyunlarda çok yüksek performans hem de uzman kullanıcılar için yüksek işlemci gücü için bu sistem kurulmuş. Bence mükemmel bir sistem olmuş. Titan yerine belki 4x 7970 ya da 2x 690 çok daha iyi olabilirdi diye düşündüm sadece. Teşekkürler emeğiniz için tek solukta izledim.

• Süpersiniz be :) Fener maçından sonra ilaç gibi geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

video güzelde paraya yazık be yakında şirketide hipotek ettirirsiniz

Distribütör ürünleri DH'ye göndermiş. Yani DH'nin cebinden para çıkmamış. Bunu videoda da belirtmişler zaten.

biliyordumda makara olsun diye öyle yazdım zaten bütün o telefonlar felan promosyon yolluyorlar reklam felan olsun diye genede sağol

• Güzel bi inceleme yapmışsınız keyifle izledim teşekkürler
  • 10 numara olmuş resmen söyleyecek fazla birşey yok

• E tamam işte, 2K oysa ondan bile daha çok. Azını değil çoğunu söylemişler.

2566 x 1440 > 2048x1080

Ayrıca 1920 x 1080 ile 2048 x 1080 arasında nasıl bir fark var anlamadım... Toplumdaki genel kullanım 2566 x 1440 olduğu için öyle söylemişlerdir. Ayrıca ben o çözünürlükte satılan bir monitör görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 5 Nisan 2013; 1:20:27 >
  • Çok iyi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri vericek misiniz parçaları
  • Ya hocam siz naptınız ya helal olsun yemin ederim daha izlemeden heycanlandım muhteşemsin donanımhaber tebrikler size

• İyi bir çocuk olursam şirinleri görebileceğimi söylediler bana, bu sistemi değil :/
  • dx12-13 çıkınca bu sistem çöp olur o yüzden hiç toplamayın. Düzgün oyunda yok ki. 16000 TL verip 70 puanlık crysis 3 oynamak saçmalık. HL3 gibi oyunlar olsa neyse...

• Mesut ve Erdi abinin olduğu her video bilgi dolu ve eğlenceli oluyor. Çok seviyorum ben bu ikisini.

• Bu 2K sistem testinden anlaşılıyor ki, ülkemizde 2016 yılı olarak tahmin ettiğim 4K standardı için geçiş dönemi çok sancılı olacak. Gazamız mubarek olsun Güzel bir deneyim yaşadık. Teşekkürler DH.

• çok güzel başarılı bir inceleme böyle videoların devamını bekliyoruz...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.