Şimdi Ara

görev yöneticisi açılmıyor(ctrl+alt+del)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görev yöneticim açılmıyor ama başlat\programlar\başlangıç\taskmgr dosyası kullanılıyor görünüyor ama ctrl+alt+del
    yapınca hiç bişey olmuyor güvenli kipte açılınca açılıyor lütfen yardım edermisiniz.

• sebebini bilmiyorum ama görev yöneticisini açmaya ihtiyacın varsa bir de şöyle dene.araç çubuğunun üstüne sağ tıkla görev yöneticisi de bakalım.ctrl+alt+del ile aynı işlevi görüyo.
  • eğer vista kullanıyorsan, ctrl+shift+esc ile açılıyor artık görev yöneticisi...
  • hayır dostum sorun program sürekli çalışıyor iletisi alıyorum çalıştırdan regedite bile giremiyorum program şu anda kullanımda iletisi alıyorum msconfigden tün çalışan görevleri başlangıç çalışanlarını bile kapattım ama genede normal oturum açıldığında görev yöneticisi açılmıyor.bir işlemde hata verdiğinde görevi sonlandırma yapamıorum porformans göremiyorum işletim sistemim xp prof.
  • abi bence sen pc ye bi format at temiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 16 Ekim 2007; 22:02:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

abi bence sen pc ye bi format at temiz olsun

bencede
  • genellikle format son çaredir ama ben başka bi çözüm bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu denermisiniz.

Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazıp Enter.
    Grup ilkesi penceresi açılacak.
    Soldan Kullanıcı Yapılandırması > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri ne tıklayıp sağ pencerede ki Görev Yöneticisini Devre Kaldır a bakın. Sağ tarafında Etkin veya Devre dışı yazıyorsa, üzerine mouse ile sağ tıklayıp özelliklere girerek Yapılandırılmadı seçerek tamam diyin ve açmış olduğunuz tüm pencereleri kapatın. Görev Yöneticisini tekrar açmayı deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Şunu denermisiniz.

Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazıp Enter.
    Grup ilkesi penceresi açılacak.
    Soldan Kullanıcı Yapılandırması > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri ne tıklayıp sağ pencerede ki Görev Yöneticisini Devre Kaldır a bakın. Sağ tarafında Etkin veya Devre dışı yazıyorsa, üzerine mouse ile sağ tıklayıp özelliklere girerek Yapılandırılmadı seçerek tamam diyin ve açmış olduğunuz tüm pencereleri kapatın. Görev Yöneticisini tekrar açmayı deneyin.

başlangıctakini system32 ye yapıştırım başlangıcdakini sildim bu sefer pc donuodu anubis arkadaşım sağ olsun dediklerini yaptım açılıo eyvallah kardeşim sağol.
    beyler ekliyim çözülmeyecek sorun yoqtur pcde format bence çok saçma kalıo 4 senedır bu pcyı kullanıorum daha ya 3 ya 4 kez format attım. tekrar teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

eğer vista kullanıyorsan, ctrl+shift+esc ile açılıyor artık görev yöneticisi...

sadece vistada diil xp içinde geçerli bu kısa yol..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.