P4, 3.2 prescott işlemci kullanıyorum. İşlemci her zaman normal şekilde çalışır ve görev yöneticisinde de normal şekilde YEŞİL olarak gösterilirken bugün aniden durduk yere işlmeci kullanımını gösteren grafik ve çizgiler KIRMIZI oldu. bkz: resim
Telaşlandım arkadaşlar bunun anlamı nedir? Daha önce işlemcisi yanan biri olarak işlemciyi tekrar kaybetmek istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...
Telaşlanacak birşey yok ancak işlemcini hala aynı kasada tutuyorsan yani yanan bi önceki işlemcinin kasasında ise hemen değiştir. Yada power supply ı değiştir. Ayrıca iyi bir soğutma sistemi tak işlemcine zira değerli bir işlemcin var.
intel değil mi neolacak böyle ters takla atar işte bence görev yöneticisine bakarsan sistem kaynaklarını salak ça kullanan bi program olduğunu görürsün. başka bi açıklama gelmiyo aklıma.
selam, telaşlanma görev yöneticisindeki "çekirdek zamanını göster" seçeneğini seçtiğin için ayrıca kırmızı grafik çıkar. "aniden durduk yere" olmamış dimi hafif kurcalamışın yani
selam, telaşlanma görev yöneticisindeki "çekirdek zamanını göster" seçeneğini seçtiğin için ayrıca kırmızı grafik çıkar. "aniden durduk yere" olmamış dimi hafif kurcalamışın yani
Bu arada şu anda halen yanan işlemcinin üzerinde olduğu anakartı (ASUS P4P800-SE), kasayı (Colorsit 400W PS) kullanıyorum. Diğer işlemcimin yanma sebebi fan motorundaki arıza idi. Şu anda işlemcim üzerinde bulunan uyduruk bir soğutucu fan var, yeni bir soğutucu almak istiyorum. Acaba önerileriniz nedir? Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme