Şimdi Ara

Görev Yöneticisinde İşlemci KIRMIZI oldu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P4, 3.2 prescott işlemci kullanıyorum. İşlemci her zaman normal şekilde çalışır ve görev yöneticisinde de normal şekilde YEŞİL olarak gösterilirken bugün aniden durduk yere işlmeci kullanımını gösteren grafik ve çizgiler KIRMIZI oldu. bkz: resim

Telaşlandım arkadaşlar bunun anlamı nedir? Daha önce işlemcisi yanan biri olarak işlemciyi tekrar kaybetmek istemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

• Telaşlanacak birşey yok ancak işlemcini hala aynı kasada tutuyorsan yani yanan bi önceki işlemcinin kasasında ise hemen değiştir. Yada power supply ı değiştir. Ayrıca iyi bir soğutma sistemi tak işlemcine zira değerli bir işlemcin var.
  • intel değil mi neolacak böyle ters takla atar işte bence görev yöneticisine bakarsan sistem kaynaklarını salak ça kullanan bi program olduğunu görürsün. başka bi açıklama gelmiyo aklıma.
  • selam,
    telaşlanma görev yöneticisindeki "çekirdek zamanını göster" seçeneğini seçtiğin için ayrıca kırmızı grafik çıkar. "aniden durduk yere" olmamış dimi hafif kurcalamışın yani

http://img64.imageshack.us/img64/1795/cpu6sc.jpg

kolay gelsin
  • vay be hakkaten de öyleymiş. tebrikler dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blasto

selam,
    telaşlanma görev yöneticisindeki "çekirdek zamanını göster" seçeneğini seçtiğin için ayrıca kırmızı grafik çıkar. "aniden durduk yere" olmamış dimi hafif kurcalamışın yani

http://img64.imageshack.us/img64/1795/cpu6sc.jpg

kolay gelsin

Teşekkürler sorunum çözüldü, dediğiniz gibiymiş :D

Bu arada şu anda halen yanan işlemcinin üzerinde olduğu anakartı (ASUS P4P800-SE), kasayı (Colorsit 400W PS) kullanıyorum. Diğer işlemcimin yanma sebebi fan motorundaki arıza idi. Şu anda işlemcim üzerinde bulunan uyduruk bir soğutucu fan var, yeni bir soğutucu almak istiyorum. Acaba önerileriniz nedir? Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.