Şimdi Ara

Görev Yöneticisiyle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce sisteme virüs girdiğine dair antivirüs programı uyarı verdi. dosyayı bulup sildim. daha sonra görev yöneticisini açmak için görev çubuğuna sağ tıkladığımda görev yöneticisi ikonunun aktif olmadığını gördüm. Ctrl+Alt+Delete yaptığımdaysa "görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devredışı bırakıldı" diye bi uyarı verdi. bu virüsle alakalı bi durum olabilirmi? bide görev yöneticisini nasıl aktif hale getirebiliriz? tşkler...

• başlat >> çalıştır "taskmgr.exe" enterla bakalım

yada C:\WINDOWS\system32 burada bulunuyor.. eger dosya burada değilse ozaman problem var diyelim
  • ewt ßüyük ihtimal olabilir !!! virüs görev yöneticisini ele geçirmişş olmalı
  • çözümü forumda yazmıştım..Araştır istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

çözümü forumda yazmıştım..Araştır istersen

araştırdım ama herhalde doğru kelimeyi kullanamadığımdan bana gerekn bilgiyi bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PEÇİTO

ewt ßüyük ihtimal olabilir !!! virüs görev yöneticisini ele geçirmişş olmalı

• Başlat - Çaliştir - MMC - Ctrl+m - Alt+ D - Group Policy Add- Local Computer + Finish - Close - OK - Administrative Templates - Start Menu and Task Bar bölümüne girip burdan Remove Control Panel bölümünü not configured olarak ayarlarsan problemin çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt Ağ ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Lisans ile çalışan cmd
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.