Şimdi Ara

görevle ilgili bir sorum olcak tam yapıyorum galiba olmuyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img516.imageshack.us/my.php?image=57732642hh8.png

görev bu 4 heykele kitapları verdim

http://img250.imageshack.us/my.php?image=39398192ll5.png

sonra bu kolyelerden oldu sonra büyük taşa teslim ediyorum kabul etmiyor görev tamamlanmıyor ben
    nerede yanlış yapıyorum tobluse mi ne tasın adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samacono -- 28 Mart 2007; 22:11:00 >

• valla benim yazdığım yazı vardı görevlere quest yazan konuya bak bulursun orda açıkladım.
  • kanka bak bütün itemlerini geri topla heykellerden retrive de sonra teker teker heykellere git koy itemleri ses çıkıcak doğru olursa sesi anlarsın zaten sesi aç snuna kadar ::D kolay bir görev aslında
  • oke halletim :)

peşine cıkan görevi anlayamadım

The 1st Cryptic Tale � Eternity

Yer:
    Ho Nam macerası:
    1inci olarak gizli hikaye � sonsuzluk ödülü: 4 gökle ilgili süs:
    [Sevginin küpesi], [Üstün muskası], [Gökyüzünden çal], [Bilginin bileziği] tanımlama:
    Mektubun, İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Bayan şakayık]a [Akıllılıktan şaşırt]ı üzerinde işaretlediğini getir.
    Muhabbet:
    Bundan dolayı o, odur. O, onunkinin, yapacak olduğuydu... Bu, sözcüklerde tanımlanamayan üzüntünün türüdür. Benim kızım ve ben, yaşayacağız, öyle ki onun ölümü, israf edilmez. O her zaman, bizim kalplerimizde yaşayacak. Ben, senin, onun hatırı için dürüstlüğün yolunu yürüyecek olduğunu umarım. Senin yardımın için bizim küçük hediyemiz buradadır. Benim, sorduğum herkes, senin, bizim hakir ailemizi düşündüğündür, her ne zaman sen, bunu görürsen. Ben, sana yeteri kadar teşekkür edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samacono -- 30 Mart 2007; 10:43:54 >

• highland a git orda miss poinyt neydi ona git sana yüzük amu ring felan vercek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.