lütfen birisi söylesin ben bi warrior açtım ve skillerini açamıyorum şu görevlerne zaman gelecek
aynı sorun bende de war bugün açtım eski charım soyuldu.. gene aklıma geldi ya hey gidi günler hey.. neyse warrior açtım lwl kasamıyorum.. ben de merak ediyorum +7 raptor kullanmak istiyorum artık her şey lwl e kaldı ..
benim de olimipyaa charım hacklendi
adam sikilleri açtıramıyom diyo siz benim charım HACK lendi diyonuz
bizimde charımız hack lendi yeni char kasıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar
adam sikilleri açtıramıyom diyo siz benim charım HACK lendi diyonuz
aynı sorun bende de war bugün açtım eski charım soyuldu.. gene aklıma geldi ya hey gidi günler hey.. neyse warrior açtım lwl kasamıyorum.. ben de merak ediyorum +7 raptor kullanmak istiyorum artık her şey lwl e kaldı ..
ya aynen çarım soyuldu itemleri zor kurtardım ama şifreyi kurtaramadım yeni asas açtım lwl 33 yaptım skilleri açtırmadan nasıl kascam yawww
1-Görev weren tüm npc ler kapatıldı.Çünkü bug yapıldı 2-Skilleri kapattılar banlananlarakıllansın diye 3-başka bir sorun olursa pm at
quote:
Orjinalden alıntı: logos123
1-Görev weren tüm npc ler kapatıldı.Çünkü bug yapıldı 2-Skilleri kapattılar banlananlarakıllansın diye 3-başka bir sorun olursa pm at
görevler ne zman düzelecek
quote:
Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr
quote:
Orjinalden alıntı: logos123
görevler ne zman düzelecek
Yarında düzelebilir,hiç de düzelmeyebilir.
Büyük ihtimal yeni patch i beklicez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme