Şimdi Ara

Görevlerde degisiklik mi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabima 3 gun girmedim 1 gunde tum gorevleri yaptim ertesi gun 1 gorev yerine 3 tane gelmis bu yenimi yoksa eskidende boyle birsey varmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada gecen hafta oldu bu hafta olmadı bug gıbi bir seye de benzemiyo 2 Müzede olduğuna gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 90 altın vardı, 10 al altın daha kapıp, bir pack açayım diye oynarken, 390 altın görmemle irkildim, nereden geldi bilmiyorum, hata vs ihtimaline karşı direk harcadım.
    300 altın kazanacak birşey de yapmadım, bir görev vardı onu tamamlamaya çalışıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Toplam 1000 win aldığınızda 300 altın veriyor o olabilir mi?
  • Betadan beri oynuyorum. 1 kere bile fazladan gorev gelmedi.😭

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    838 hocam, oyuna yeniyim henüz.

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 1000win goldu gelmiş, arena casual rank hepsini sayıyor çünkü 1000 için ama o sayaç eksik sayıyor.
  • Bir yerde okumuştum, eğer mevcut görevlere reroll yapmazsanız slot doluluğundan dolayı gelmeyen görevler yer açılınca geliyor diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma aynısı oldu. Yurtdışına gitti geçen hafta questleri dolmuştu. 3ünü de yaptı aynı gün 3 tane daha quest geldi.
  • Ben de america serverında aylarca şöyle bir şey yaptım ama artık olmuyor. Questi reroll yapmak için x işaretine bastığında quest değişiyordu ancak tekrar roll atabiliyordum. Total 100 gold görevi gelene kadar defalarca değiştiriyordum. Hem de aylarca yaptım bunu ama artık olmuyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.