ARKADAŞLAR BAZI GÖREVLERİ YAPAMADIĞIMDAN BAŞKA GÖREVLER ALAMIYOM NASIL İPTAL EDEBİLİRİM??
Öyle bir şey sözkonusu değil hatta alamama gibi bir durumunda söz konusu değil...Bu oyunda tüm görevler ve görev sistemi birbirinden bağımsız...
O GÖREVİ YAPTIM İKİNCİ YE TEKRAR ALDIM YANLIŞIKLA YİNE YAPTIM BU SEFER GÖREVİ ALMIYO
quote:
Orjinalden alıntı: WhiteRider
Öyle bir şey sözkonusu değil hatta alamama gibi bir durumunda söz konusu değil...Bu oyunda tüm görevler ve görev sistemi birbirinden bağımsız...
BU yazdıklarımı okumuşsundur umarım... Senin görevlerin başka bir olaydan dolayı tamamlanmıyordur görevin tam ismini yaz forumda ara olmadı orjinal forumuna git orda "mission helper" diye bir program gibi bir yardım sitesi var oradan tüm görevlerini bulabilirsin yada "tüm questler" adlı topic'imizden yararlanıp görevlerini bitirebilirsin...
boşunamı quest leri öle yazmışım.. ark lar hala yapamamakta .. bu kadar mı kötü anlatmışım yani??
sen anlatmışın güzelde herzamanki konu forumu okumamak
quote:
Orjinalden alıntı: PhoeniX_755
sen anlatmışın güzelde herzamanki konu forumu okumamak
Türk insanı gazeteyi bile FOTOMAÇ,FANATİK ten ibaret görüyor kalkıpta okumalarını beklemek...Gülmekten öteye gitmiyor düşüncelerim anlatsan bile hazıra konan bir nesil var. ne söylenir bu durumda bu kadar, uyarılarımıza rağmen hala konuşup forumun ve arkadaşlarımızın hatrına yardım ediyoruz yoksa şurda bağlasalar iki dakika durmaz bir insan çok saçma sorular geliyor...
haklısın sende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme