Şimdi Ara

Görevsizlik/Yetkisizlik Kararı dosya kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst Mahkemenin Görevsizlik/Yetkisizlik Kararını Kaldırması Üzerine Kapatıldı

yazıyor bu ne demek e-devlette başka bilgi yok ceza alıp almadığım davam yok ayrıca adli sicil bilgiside yok yazıyor.

• T.C. Yargıtay Başkanlığı
    T.C. Yargıtay Başkanlığı Elektronik Hizmetler
    https://vatandasilam.yargitay.gov.tr/proxyYargitay/jsp/yargitay_jsp/yargitayDosyaSorguIlam.html

bu siteden e-devlette yazan dosya yıl/no yazan yeri ilgili mahkemeyi seçip mahkeme/esas no yazan yere yazdım ve karşıma 2 tane dosya çıktı, birisi yargıtay cumhuriyet başsavcılığı diğeri altında 5. ceza dairesi yazıyor, ikisinin sonunda detay yazan yerde kapatıldı yazıyor, detaya tıkladığımda yargıtayda olan dosya postalandı denmiş, diğerinde yargıtaya gönderilmiş demiş.

Kısacası anladığım şu asıl mahkeme erzurum'da ama görevsizlik verip askerden firardan dolayı mahkemeyi kayseri'ye yollamış onlarda yargıtaya yollamış yargıtayda dosyayı kapatıp erzurum'a postalamış, sonuçta ortada dava dosya yok.

B arada, askerlik 6 aya düştüğünden askerlik bitti şubeye gittim terhis belgen hazırlanıyor dediler, nufusa gittim kimliği çıkardım, her işimi yapmaya başladım, zaten 12 sene oldu ama mükerrir firar 20 ay yazıyordu şimdi yok dosya.

Her işimi yapıyorum haftaya telefon öbür hafta banka işi gss borcu 7000 tl birikmiş itiraz ettim, kimse bana davan var aranman var demiyor.

Düğünü basmasın bunlar askerlik bitti artık kız verirler bana :)

• Ve son
    vatandas.uyap.gov.tr
    UYAP Internet Adli Bilgi Sistemi
    https://vatandas.uyap.gov.tr
    adresinden hakkımdaki dosya içeriğine ulaştım, mayıs 2019 ayında davam 12 yıl uzamış zaman aşımından düşmüş ve hakkımdaki yakalama kararıda kaldırılmış adli sicil yok belkide ondan işlemlerimi rahat yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazsite -- 3 Ağustos 2019; 15:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazsite

Ve son
    vatandas.uyap.gov.tr
    UYAP Internet Adli Bilgi Sistemi
    https://vatandas.uyap.gov.tr
    adresinden hakkımdaki dosya içeriğine ulaştım, mayıs 2019 ayında davam 12 yıl uzamış zaman aşımından düşmüş ve hakkımdaki yakalama kararıda kaldırılmış adli sicil yok belkide ondan işlemlerimi rahat yapabildim.
    Adi suçmu işledin? Anlamadım ben şimdi ne suçu işledin de zaman aşımı ile kurtuldun?
    Memlekette zaten akıl almaz vakalar olmuyorda değil hani; Adam ölüme sebep olmaktan aranıyor. Ne hikmetse 7 sene bulunamayınca davası düşüyor. Koca anlı şanlı böyük devlet 2 serseriyi bulamıyor.. Ama öte tarafdan basına yansıyan testereci kayıplara karışmışken bulunup yakalanabiliyor! Amcasını hapse atabiliyorlar. Adam milyarder iş adamı. Böyük devletimizin isterse demek ki kurumları çalışıyor. İşine gelmezse işlemiyor. Artık sizin bahtınıza kalmışmı diyelim ne diyelim bilemedim açıkçası.. Böyle bir ülkede hem adalet -hem aş sorunu baş gösterdiği, artık cılgı çıktığı halde halkta gık çıkmıyor.

Eşi benzeri görülmemiş toplumuz velhasıl! Fransızlar o gün bugündür halen eylemde sanırım.. Biz de tık yok. Köprünün başına ortasına sonuna koymuşlar vezne.. Bizim m,illet halen padişahım çok yaşşa modunda..

Müstehakmı ? Müstehak da hak etmeyenlerin günahı ne?

T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 3 Ağustos 2019; 19:19:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.