Bildirim
Ex-Bilgi Mahkeme Kararı ile engellenmiş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
zaten ex.bilgidekiler oyundaki hilebazlar değillermi bulurlar girmenin bir yolunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenon -- 21 Nisan 2009; 16:38:50 > -
öyle olması lazım tabi ya 1 tane hayırlı paylaşımları yok -
koxp yada hile hurda sanki bi tek ex-bilgide var
kullanmak isteyen ne yapıp ne edip buluyor
bugün yarın pacth gelirse yeni sürümünü herkes bulamaz en azından bi süre rahat eder herkes
exp kassalar para kassalar neyse diyecem
basede cz de bdw lerde iyice can sıkmaya başmışlardı -
K2'nin işi olabilir.Bana K2 yetkilisi bir kaç siteye dava açtıklarını, bundan sonra da gb ve koxp satan her siteye dava açacaklarını söyledi. -
acilmadigi zaman ttnetin kapattigini nerden biliyorsun ? ayrica ttnet tarafindan engellenseydi yazardi ve proxy ile girilmiyor yani ttnetle alakasi yok -
Kapanmışmı kapanmış gerisini ne kurcalıyosun -
serverda problem olabilir :) -
quote:
Orjinalden alıntı: ISchWeppeSI
koxp yada hile hurda sanki bi tek ex-bilgide var
kullanmak isteyen ne yapıp ne edip buluyor
bugün yarın pacth gelirse yeni sürümünü herkes bulamaz en azından bi süre rahat eder herkes
exp kassalar para kassalar neyse diyecem
basede cz de bdw lerde iyice can sıkmaya başmışlardı
GGHack Cz koxpu kapattığını söyledi.
Prokoxp'ta aynısını yaptı.
Bir GameHacker kaldı o da ölümsüzlüğü kaldırdı ama Cz koxpu kaldırıp kaldırmayacağını söylemedi. -
Sayfa yükleme hatası veriyo . -
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 11.03.2009 tarih ve 2009/348 sayılı kararı ile erişeme kapanmıştır. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
Girin bakınEngellenmiş ttnet ilk defa hayırlı bir iş yaptı
beter olsun köpekler... -
Suyunu çıkartmışlardı. Gerçi yaparlar gene bi fake domain altından girerler. Ama olsun bunu görmekte güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: Bugraloji
http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=34013&hl=
Adam cümle kurmaktan aciz mod yapmışlar bide
Kişiliğini, adını sanını bilmem ama duyuru yapıyorsun bari biraz özen şu yazdıklarına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 21 Nisan 2009; 18:22:42 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Suyunu çıkartmışlardı. Gerçi yaparlar gene bi fake domain altından girerler. Ama olsun bunu görmekte güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: Bugraloji
http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=34013&hl=
Adam cümle kurmaktan aciz mod yapmışlar bide
Kişiliğini, adını sanını bilmem ama duyuru yapıyorsun bari biraz özen şu yazdıklarına
''Sizden tek isteğim o sitelere girip kaldırıldı mı kaldırılmadı mı ona bakmak ve bizimle paylaştılar.Çünkü kaldırdılar''
-
"QUOTE(bozuko @ Apr 22 2009, 01:56 AM)
K2 demek bunu bizler için yapıo ölemi? gözlerim yaşardı...Sakın bunu o pvp serverların kendi oyuncularının bi çoğunu çaldığı için kapatmış olmasın?...Orda oynayan oyunculara yada bize yardım için değil bence , o oyuncuları canlı sermaye gibi gördüğü için kapatmış olabilirmi o pvp leri?
Evet ole arkadasım Eger benım oyunumun kopyasını yayınlayıpda ustunden para kazanıp birde benım oyuncularımı cekıp Mali yonde etki ediyorsa Tek kelime Alayına gider abi umarım anladın
Eger anlamdıysan sana bir sekılde anlatayım sen Adidasın Sahıbı oldugun dusun ve senin urunlerınin bir cogunun emitasyon yani sahtesi piyasa cıkar ve seninde gelirin gittikce dusmeye baslar ne yaparsın ? kepengi cekıp gidermisin yoksa bu tarz seyler icin mahkemeye gider ve bole yerlerın kapanmasını mı saglarsın
Biraz mantıklı düşün ama sanmiyorum sizler daha ticaretin ne oldugnu bilmiyorsunuz sadece oyundaki ticareti biliyorsunuz "
Koskoca k2 nin moderatörü
-
Koskoca derken boşkanım -
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Koskoca derken boşkanım
ironi yaptım -
bugün kapanır yarın açılır , dava açarlar 1 sene faaliyet gösterir sonra yine kapanır sevinilcek durum yok herşey eskisi gibi -
Ne koxpu ne koxperi engellemeyez k2 gücü yetmez yaklaşık 3 seneden fazladır bu oyundayım her patchlerde derlerki koxp kalkıyor şu oluyor bu oluyor ama 3 senedir hiç koxpun kalktıgını görmedim oynadıgım süre içerisinde.
Ben exbilgi comda modaratörüm exbilgi ve forum ayrı olarak işlem yapıyor exbilgi forum kapatılır ama exbilgi devam eder ayrıca koxp 400 kb bir yazılımdır gerekirse üyeler kendi aralarında koxp dagatabilir buna k2 gücü yetmez k2 iyi birşey yapmak istiyorsa önce sistemini geliştirip koxpu engellemenin yolunu bulsun.
Ayrıca resmi forumdaki yazıyı okudum öyle ha diyince koxpu kaldıramazlar paylaşmak isteyen üstüne bir kılıf yapar yine paylaşır :)
Benzer içerikler
- knight online item kodları
- transformation totem
- int priest stat
- old takı çevirme
- mage skill dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X