|
Bildirim
Sony'nin yıllarca oyun sektörüne vurduğu prangalardan sonra Sony kuduracaksa ben üzülmeye razıyım.
|
aklı başında herkes zaten microsoft'un senelerdir geride kaldığını görüyordu. japonya bile sony'nin anavatanı olmasına rağmen kabul etmişken, ingilizler biraz cloud'u bahane edip saçmaladılar onun dışında gayet de rekabete olumlu yansıyacak bir anlaşma oldu. hayırlısı olsun diyelim
|
Sony yıllardır oyuncuları inanılmaz bir şekilde sömürüyor. Adamlar Gamepass gibi harika bir sisteme bile çamur attı, sürdürülemez dedi. Dua edin Gamepass geldi ve bu sayede PS+ ile birlikte oyunlara erişebiliyoruz. Bu satın alımın gerçekleşmesine gayet sevindim. Umarım Microsoft cephesi bu rekabeti başka bir boyuta taşır.
|
Sonun oh be! Sony ve fanboyları şimdi kudurun.Süreç fazla bile uzamıştı.Microsoft er ya da geç bu satın alımı gerçekleştirecekti.Artık sonycilerden kurtulduk.Şimdi sıra gamepasse gelmesinde.Ne güzel bedava call of duty ve diablo oynıycaz.Bu bile heyecan veriyor.
|
Sony olmasa 1 tane adam akılı oyun oynayamayacaktık, Microsoft un yaptığı vasat oyunlarla mı idare edecektik? Sırf ucuz diye gamepass övmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum:D |
|
Başta oyuncular için iyi bir haber gibi gelebilir bu tür gamepass ekleniyor olması ama ileride büyük yapımları kökünü kurutacak oyun sektörünün netflix'i olacak bu gamepass sisteme dahil olduktan sonra bir AAAkalitesinde oyun çıkaran yapımcı oldu mu ? (Starfield gibi satın alım öncesinde yapımı başlanan değil satın alımdan sonra)
İlk günden gamepass çıkacak bir oyun için kimse gta yı geçtim ortalama bir ubisoft oyunu kadar dahi kaliteli olmayacak.Çünkü bir çok firma oyun satış adedi üzerinden çalışanlarına prim veriyor satılmayacak oyun çalışanlar için berbat bir durum aynen sinemaya çıkmayan filmler gibi çünkü oyuncular prim alıyor orda da tekelleşmesi büyük bir tehlike bana göre. |
Gene felaket tellallığı yapanlar gelmiş.Yok tekel olurmuş, yok netflix gibi olurmuş, yok kalitesiz oyun çıkarmış... Bla bla.Bir bitmediniz be!
|
|
gelsin beleşe cod serileri... o kadar para verdik birşey değsin. 4070ti dediler bir türlü oyun çıkarmıyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Temmuz 2023; 02:26:28 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony olmasa 1 tane adam akılı oyun oynayamayacaktık, Microsoft un yaptığı vasat oyunlarla mı idare edecektik? Sırf ucuz diye gamepass övmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 12 Temmuz 2023; 07:49:55 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 12 Temmuz 2023; 12:59:17 > |