Şimdi Ara

Görmeyenler için işte BIFROST (resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna girer girmez üstteki yazı dikkatimi çekti.
    Bifost humanlara açılmıştır yazıyordu ve dayanamadım bende merak içinde gittim.
    Sizlerinde görmesi için birkaç resim çektim.

Girer girmez party buldum ne kadar şanslıyım

Şu manzaranın güzelliğine bakarmısınız

Burada köprü gibi bir yer var karşıya geçmek için tek yol bu köprü

Tabii köprideki kötü sürprizler çok can yakıyor.
    Cz deki kulere benzer kuleler var ve hem ateşli ok hemde buz atarak hızınızı kesiyorlar

Pathos a giden yolda emin adımlara koşmaya devam ediyoruz.
    Bu arada ilginç bir kaç yaratık ilede karşılaştık.

Burası Patos'a giden yolun en tehlikeli kısmı namı değer gaz odası
    Kapının eşiğinde beni takip eden köpek benzeri yaratıklara öldüğüm için maalesef içerisinin resmini çekemedim

Gaz odasını geçemediğimiz için ilk girişteki ego adlı yaratıktan belki bişiler düşürürüz diye 30 dakka boyunda kestik ama düşmedi.Kesen warrior arkadaşın ölmesi ile Bifrost maceramda bitmiş oldu.Partyde olan arkadaşlara çok teşekkürler

Umarım kanım yerde kalmaz ve Gaz odasının arkasına birileri geçmeyi başarır

• Gaz odası

Güzel yermiş burası pathosun yolu mu oluyo??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HobgobliN_

Gaz odası

Güzel yermiş burası pathosun yolu mu oluyo??

Ewet gerçekten komik GAZ ODASI ismi ama adını hakediyor içeriye girmeyi deneyen arkadaşlar 30 sn sonra GAZZZZ ,TOWWNNNNN ,KAÇINNNNN diye bağırınca gaz odası demek ii olur bence

Bu yolun Patos yoku olup olmadığından kesin emin değilim resimdede gördüğün gibi daha ileri gidemeden maalesef öldüm.Eğer buranın ilerisine geçmeyi başaran arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilirler buranın gerçekten Patos a giden yol olup olmadığını.

• valla hiç göremediğim yaratıklar var ya
  • phatosa giden yol diorsun başka serverdanmı o servera geçeceksin (lwlinden ohatosda olmadığın anlaşılıyor)
    gaz odası komik ama ben valla bişi anlamadım
  • bendede betadan ssler var burda isterseniz koyabilirim?
  • burası neresi yeni görüorm daha haa alla alla.....ama gaz odası ilginç bi isim

bide fire drake die bi canawar warmıs o nerde hell abysin alt katı diolar bi yardım pls :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex

phatosa giden yol diorsun başka serverdanmı o servera geçeceksin (lwlinden ohatosda olmadığın anlaşılıyor)

Hayır arkadaşım bulunduğun serverdan geçiyorsun.Bifrost a geçmek için 60+ olup CZ de olman gerekli.BOWL da bir bayrak var o bayrağı kıran taraf BIFROST adlı özel mekana geçme hakkına sahip oluyor.
    Birde lvl imden kastın ne onu anlayamadım?Patos u görebilmek için illa 80 lvl mi olmak lazım?63 lvl sana az gibi gelebilir ama bana yetiyoda artıyor

• ewet arclar patosa giden yol ama girişte key istiyor onu bilmiyorum işte ama girdiğinize sizi emin olun pişman edeceklerdir...ts alın en azından yaratıklar size dalmaz..
  • Dostum hp çok az geldi.Defans kac ?
  • ben ce güzel bi yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xtreamusic

ewet arclar patosa giden yol ama girişte key istiyor onu bilmiyorum işte ama girdiğinize sizi emin olun pişman edeceklerdir...ts alın en azından yaratıklar size dalmaz..

cz içindeki herhangi bir bölgede ts kullanılmıyor o yüzden ölmesi çok kolay oluo
  • aha yolun sonu(from test serveri)
    http://img144.imageshack.us/my.php?image=pathosbv9.jpg
  • 10Key bulun patosun yanına gidin.labirent'i oradaki yaratıkları geçmek kesip key çıkarmak bunları yaparkende mananı idareli kullanmak.eyer yanınıza para alıp mana almak istiyorsanız.Humanlarda oraya giriyor belirli bi saatde yani çok riskli paranızda gidebilir..10 Keyide buldunuz diyelim.Patosu kesmek var.Kesememek varPatosu keserken humanların sana dalmasıda var.Ama buna rağmen çok kolay.

Kolay gesin.
    İsıloon artık demode oldu yanına gitmek çocuk oyuncağı ama patosun yanına gitmek bile bana zevk veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 9 Ağustos 2006; 5:24:30 >
  • İşin kötü yanı geberince exp gidio bide çok kazık orası 65+ sıkı bir party olsa olabilir bence
  • quote:

phatosa giden yol diorsun başka serverdanmı o servera geçeceksin (lwlinden ohatosda olmadığın anlaşılıyor)

Heee tabi serverdan servera gececek. Bunu ciddi ciddi sormadın inş. Adam yaratık olan pathosdan bahsedıo hanı su meshur daha kımsenın kesemedıgı, oyunun tanrısı oldugu ıdda edılen, gorenlerın sayılı oldugu pathos.
  • quote:

yahu gece gece beni güldürdün koptum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Dostum hp çok az geldi.Defans kac ?

Bu ayın 21 inde askere gideceğim o yüzden charı boşlattım değerli itemleri,para ve takıları 15 ay sonra faizili ile almak üzere arkadaşıma verdim.O resimde görüğün charda sadece görevlerden gelen takılar ve elbiseler var.Bu yüzden HP o kadar az yoksa normalde o kadar değil Güzel yakalamışsın

quote:

Orjinalden alıntı: 4You

aha yolun sonu(from test serveri)
    http://img144.imageshack.us/my.php?image=pathosbv9.jpg

Demekki boşuna ölmemişim orada.Gerçekten patos yolu burasıymış.Resim için teşekkürler gerçekten çok güzel.

• Geçen bizde ordaydık buffy , Ama insan üstü bi yer orası .. min 65 olman lazım .. gaz odasını baya gezdim ama geçemedim , yaratıklar olmasa içerde baya bi yol katetmiştim. ama köpekler bırakmıyor malesef.

Buffy Bu arada Fatihe ve salihe çok selamlar.. Tier
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufyyy

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Dostum hp çok az geldi.Defans kac ?

Güzel yakalamışsın

Priest,priestın anlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.