Şimdi Ara

Görsel iletişim ve tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu yıl sınava girdim ve 8032. oldum ve görsel iletişim ve tasarım bölümüne girmek istiyorum ama aklıma takılan sorular var.Bunlar;
    1) aklımda olan üniversiteler izmir ekonomi üniversitesi ve yaşar üniversitesi fakat bu iki üniversitenin fakülteleri farklı izmir ekonomi üniversitesinde bu bölüm güzel sanatlar fakültesinde fakat yaşar da iletişim fakültesinde fakültelerin farklı olması eğitimime ne kadar faydası ya da zararı olur.
    2)bu durumda ben 2 üniversiteye de %100 burslu girmeyi düşünüyorum sizce girme ihtimalim nedir ve hangisinin burslulara sunduğu olanaklar daha iyidir ??
    3) ya da bu alanda başka bir üniversite öneriniz varmı ?
    bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum...

• Öncelikle bölümün adı Görsel İletişim Tasarımı'dır.

İkisine de girme ihtimalin çok yüksek..

İzmir ekonomide istediğin bölüm güzel sanatlar fakültesinde olduğun için çizime felan daha önem veriyorlar yani o ünivde rahat okuman için güzel sanatlar lisesinden mezun olman senin için daha iyiydi..

Ekonomiyi tercih edersen ücretsiz yurt ve aylık 400 lira burs veriliyor.

Yaşar üniversitesini tercih etmeden önce bölümün eğitiminin tamamen ingilizce olduğunu bilmen (ders kitapları vs tamamen ingilizce) lazım..

Yaşar üniversiteside ücretsiz yurt veriyor

ekonomi ve yaşarı karsilastırırsak ekonominin eğitimi daha iyidir diye biliyorum.

Çizimim felan iyidir diyorsan ekomiyi tercih et
    ingilizce yaparım diyorsan yaşarı tercih et.

Benim bildiklerim bunlar. Ayrıntılı bilgiyi telefonla veya tanıtım katologundan alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Öncelikle bölümün adı Görsel İletişim Tasarımı'dır.

İzmir ekonomide istediğin bölüm güzel sanatlar fakültesinde olduğun için çizime felan daha önem veriyorlar yani o ünivde rahat okuman için güzel sanatlar lisesinden mezun olman senin için daha iyiydi..

Yaşar üniversitesini tercih etmeden önce bölümün eğitiminin tamamen ingilizce olduğunu bilmen (ders kitapları vs tamamen ingilizce) lazım..

ekonomi ve yaşarı karsilastırırsak ekonominin eğitimi daha iyidir diye biliyorum.

Benim bildiklerim bunlar. Ayrıntılı bilgiyi telefonla veya tanıtım katologundan alabilirsin.

Hocam İzmir Ekonomi Üniversitesinin eğitimide %100 ingilizce ve ekstra olarakta 2. bir yabancı dil öğrenebiliyorsunuz.Ayrıca derslerini karşılaştırdığımızda yaşar üniversitesiyle arasında pek fark yok.Çoğunlukla aynı dersler var fakat farklı yarıyıllarda.Bunun dışında bu fakülte farkının başka ayrımları varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_d20

quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Öncelikle bölümün adı Görsel İletişim Tasarımı'dır.

Hocam İzmir Ekonomi Üniversitesinin eğitimide %100 ingilizce ve ekstra olarakta 2. bir yabancı dil öğrenebiliyorsunuz.Ayrıca derslerini karşılaştırdığımızda yaşar üniversitesiyle arasında pek fark yok.Çoğunlukla aynı dersler var fakat farklı yarıyıllarda.Bunun dışında bu fakülte farkının başka ayrımları varmı ?

Ekonomide ingilizce olduğunu biliyordum ama bu bölüm için olduğunu bilmiyordum. Derslerin aynı olup farklı yarıyıllarda olması tamamen üniversite ile ilgili. Fakülte farkı var diye bu bölüm için arada bariz bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Her şey senin kendini ne kadar geliştirmene bağlı olacak. Mezun olduktan sonra senin neler öğrendiğini nasıl işler çıkardığına bakılacak.

Her şeyden önemlisi bu bölümü sırf para kazanırım diye veya sırf üniversite okurum diye istiyorsan hiç bulaşma derim ben. Ne kadar istersende iste gerçekten yeteneğin yoksa pişman olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.