Şimdi Ara

Görünen Adam | 10. Bölüm (FİNAL) yayınlandı (Youtube) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. bölüm fragmanı yayınlanmış, zaten 15 dk dizi, spoiler olmasın diye izlemeden bırakıyorum şuraya

• Çok güldürmedi.. Ama kaliteli ve içerisinde bir çok anlam barındıran bir dizi umarım bu tür yapımların sayısı artar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LM göndermeleri devam ediyor gibi. Onur Ünlü iyi iş çıkartıyor bence. Diziyi izlemek de gayet zevkli. Zaten bir LM hayran kitlesi mevcut Youtube sayfasında. Onlarla izleyip yorum yapmak daha da zevkli hale getiriyor.
  • 4. bölüm yayınlandı

• Dizi son derece farklı ve bence başarılı umarım hakettiği ilgiyi görür
  • Kaç bölüm olacak ona göre hemen tüketmeyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Mayıs 2017; 14:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Kaç bölüm olacak ona göre hemen tüketmeyelim...

toplam 10 bölüm olacak bildiğim kadarıyla, başta film olarak düşünmüşler sonradan 15'er dakikalık mini diziye karar vermişler.
  • Reklam yerleştirmeleri muazzam. Adamlar yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam yerleştirmesindeki herif bayağı komik.
    İzlenmeler de iyi gidiyor gibi. Umarım uzun soluklu olur.
  • Leyla ile Mecnun ile gönüllerde taht kuran onur ünlü den bambaşka bir yapım... Desteklerimizi esirgemeyelim aboneler beğeniler havada uçuşsun böyle yapımlara.İzleyelim izlettirelim reklamını yapalım her yerde
  • dizinin konusu hakkında bilgi vermediğine göre kaliteli birşey değil
  • Tam ilk 3ü izledim 4 yayınlandı nasıl denk geldim. Komedi olarak değil de fantastik olarak ilginç geldi bana kısa olduğu için de izleniyor

• Adamın kafası kesinlikle çok değişik çalışıyor.:) Hayal dünyasına hayranım Onur Ünlü'nün. Absürt, fantastik, değişik bir yapım 4 bölümü arka arkaya izledim baya eğlendim.
  • 5. bölüm

• 3 bölüm izledim pek beyenmedim garip saçma olmuş daha iyi yapılabilirdi. Tam taklit olsaydı daha iyi olurdu.15 dkda bi ufak atraksyon olup dizi bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 27 Mayıs 2017; 22:48:55 >
  • Yarın yeni bölüm var. Ben de takipteyim. Bölüm ilerledikçe kalitede bir artış oluyor.

Benim kafamı karıştıran olay bu işin kazancı nereden? O kadar ünlü oyuncu var. Mekanlar var. Deli para ister yani. Nereden gelirleri var?

• 6. bölüm

• Sadece Deniz bank reklamlarında tebessüm ettim, yalan olmasın birde son kez 300 yıl dediğinde tarihi gözümüze sokması

Dizi bana tamamen Austin Powers havası verdi, Dr Evil Eşref Şerif olmuş falan.

Bu arada dizi müziğini kim seslendiriyor ?
  • 6. bölüm çok güldürdü.

Kurtuluş ve İsfonun beraber ayna geçişi sırasında Denizbank'ın gelişi.
  • 6. bölüm de iyiydi, güldürdü.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.