Şimdi Ara

Görünen Adam | 10. Bölüm (FİNAL) yayınlandı (Youtube) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bölüm sonu jeneriklerinde ilginç uyarılar veren dizi. Geçen bölüm sonunda "bizim illuminatiyle hiçbir bağımız yoktur, böyle bir örgüt yoktur" diye yazmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş ş gelecek ş de ş ler ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: bakmaz niye baksın olum

Geçmiş ş gelecek ş de ş ler ne?

geçmiş - şimdi - gelecek - şimdi heralde
  • Beğenmeyen bi ben miyim acaba.. Evet gerçekten çok farklı bir yapım fakat boş yaa reklam sahneleri dışında elle tutulur bişey yok.. Hele eşref şerihf sahneleri tam rezalet zaten 15 dk dizi yapmışsın kötü karakteri aşırı klişeleştirmek için saçma boş boş konuşmalar koyuyorsun.. İzlenme sayısındada istisnasız her bölümde düşüş var zaten gözle görülür şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur Ünlü'nün izlediğim en kötü filmi. Finali yayınlamadılar, bitse de gitsek diyoruz bitirmiyorlar da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ey Türk Gençliği

Hakketen noldu son bölüm ? Ne zaman yayinlayacakalar ? Bir bilgisi olan var mı ?

Bugün yayınlanacak
  • Değilsin, her farklı şeyin güzel olacağı anlamına gelmez. Dizinin konusu güzel ama işleyişleri, senaryosu falan çok salakça.
  • Vakit kaybı. Başladığım diziyi yarıda bırakmayı sevmediğim için zar zor bitirebildim.
  • Sonu iyi olmadı bence. Onur Ünlü'nün çok daha iyi yapımları var. Yine de bu sektörde güzel bir adım.
  • Dizi baya kötüydü bizim ekip diye izledik ...
  • Böyle değişik bir adamdan da ancak böyle farklı bir dizi çıkardı.Severek izledim.
  • ben yazın izlemiştim,çok da beğenmiştim açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.