Şimdi Ara

görünmez char satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi bn uzun süredir girmiyodum (2yıl fln) baktım charla biraz kasim hem satarım para alırım hemde oynıcak bişi yok diğer online oyunlarda kasıyo girdim char yok ama giysileri gözüküyo char ın kendisi yok yani charın bedeni yok kıyafetleri asılı gibi duruyo tıklıyorum görünmez chara çıkıyo oyna diyorum görünmez giriyo kimse görmüyo canavarlar bile vuruyom vuruyom kişilere sesleniyom tık yok (bu sırada ortalığı keşfe çıktım boshadalga geçtim) ne yapiyim anlamadım neyse ztn satcaktım ama nasıl satim derken kafama çaktı herkese sesleniyom dedektif char satılık istediğiniz yere keşfe gidin birşey olmuyo noblar duruyo size vuramıyo böylece istediğinizi yaparsınız

• Where are you from? i m from Turkey ne dio bu küfür ediyor sanırım xD
  • ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAHİİ

şimdi bn uzun süredir girmiyodum (2yıl fln) baktım charla biraz kasim hem satarım para alırım hemde oynıcak bişi yok diğer online oyunlarda kasıyo girdim char yok ama giysileri gözüküyo char ın kendisi yok yani charın bedeni yok kıyafetleri asılı gibi duruyo tıklıyorum görünmez chara çıkıyo oyna diyorum görünmez giriyo kimse görmüyo canavarlar bile vuruyom vuruyom kişilere sesleniyom tık yok (bu sırada ortalığı keşfe çıktım boshadalga geçtim) ne yapiyim anlamadım neyse ztn satcaktım ama nasıl satim derken kafama çaktı herkese sesleniyom dedektif char satılık istediğiniz yere keşfe gidin birşey olmuyo noblar duruyo size vuramıyo böylece istediğinizi yaparsınız

arkadaşı umursamayın. kendi haline bırakın

• ayni char bizim ismail de var dont worry
  • no ss no güven ..
  • geriiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cozette -- 11 Nisan 2007; 13:52:42 >
  • Bro turkish pls! capich?
  • cok uzun yazmayın okuyamıomm :(
  • BİRAZ DAHNET OLURMUSUN
  • Dostum çok fazla amerikan filmi izlemişsin . O charlar sadece amerikan filmlerinde olur dedektif falan bizi bozar . Biz delikanlı adamız saklanmayız yiğidin malı meydandadır . ( Char yani )
  • allahım yaaa baska kardes boslarda falan cıkarıp gızlıden ıtem verıyomu :D

• raporun war mı eger warsa bulaşmıcam da onu bi söle
  • İmpossible İs Nothing :D
  • bende chara 3 yıldır girmiyodum bi girdim adam tanga giymiş bende dokunmadım ii para eder diye saklıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

bende chara 3 yıldır girmiyodum bi girdim adam tanga giymiş bende dokunmadım ii para eder diye saklıyom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.