Şimdi Ara

Görünmez olan karakterlerden (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Watermooon

Hangisinin işlevi daha yüksek(yani evelyn dersiniz tamamda ben insanın arasına girip saldırmadığı sürece bozulmayan bir görünmezlik istiyorum yada görünmezlik yerine böyle zedin gölgesi gibi de olabilir)
    birde burst damage verebilecek bir tip . 2 -3 kişinin arasına görünmez dalıp supportun uzaktan yardımıyla kurtulabilecek bi şampiyon.Yani dayanıklılık aramıyorum sadece 10 saniye vurmadığı sürece görünmez kalıp thresh veya flash yardımıyla (veya varsa jax gibi toteme atlama tarzı) geri çıkabilecek biri . kendimce talon dedim ama pek bilmiyorum talonu. görünmezliği kaç saniye acaba ve hasarı yüksek mi?
    zedide ihtimaller içinde tutabiliyorum fakat görünmezlik olması işimize gelir. (bu şampiyonu ben kullanmayacağım ben support oynuyorum genelde ve belli bir dakikadan sonra bot lanede kalmıyorum zaten) (vede zac gibi e skilini aç zıpla al gel geri demeyin lütfen. dediğim gibi tank değilde daha çok lee sin offtank gibi oynuyo kendisi ve biraz böyle burst damage karakterlerini denemek istiyor) vede eğer görünmez alma genelde kullanmazsın görünmezliği diyecekseniz böyle zedimsi nerede olduğu belli olmayan aniden farklı bi yerden çıkabilecek bir şampiyon tavsiyesi verebilirmisiniz?

Rikimaru

• Dota 2 de var oyle bi hero bi ara oynamıstım.Ultisi pasif di.6 lv dan sonra vurmadıgın surece full gorunmez dolasıyosun.Vurduktan 1 saniye sonrada oto gorunmez oluyosun.Cok eglenceli.İsmi kurki mi ne.Lol de de oyle bi hero olsa super olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

Wukong kimse dememiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

o kadar rahatmy twitch ? çünkü her yerde kullanylabilecek bir görünmezlik istiyorum yani hemen bitmesin söyle 10-15 saniye kalsyn

Vur dedik öldürdün sende.15 sn gorunmezlikmi olurmus.ben o surede haritayi yarilarim.

• Eski evelynn bu konuda çok iyiydi 50 saniye görünmezlik ve ilk vuruş stundı. Eski evelynni şimdikine tercih ederdim
  • benim bildiğim frodo var bi
  • Teemo!
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Teemo da hareket etmemek gerekiyor işte :/ yani biliyorum çok şey istiyorum. tamam damagesi 0 olsun 10 vuruşta 1 vursun ama şöyle rahat görünmez dolaşabilcek totem gibi bişey olsun işte. yada aşırı mobility bişey seçicem gidip döncek hemen o da tehlikeli :S
  • RowTzNox kullanıcısına yanıt
    öyle bişey demedim . evelyn gibi olmasın derken görünmezliği gitti onun adamın dibine görünce görünmeyen bişey istiyorum girip çıkacak sadece. jax gibi totemede atlayabilir yani illaki görünmez değilde sıçrayan flashımsı skilleri olan tarzda bi heroda olabilir diyorum.
  • Aklima ilk gelenler twitch ve kha oldu.

• Rengar ulti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.