Şimdi Ara

Görünmez olan karakterlerden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisinin işlevi daha yüksek(yani evelyn dersiniz tamamda ben insanın arasına girip saldırmadığı sürece bozulmayan bir görünmezlik istiyorum yada görünmezlik yerine böyle zedin gölgesi gibi de olabilir)
    birde burst damage verebilecek bir tip . 2 -3 kişinin arasına görünmez dalıp supportun uzaktan yardımıyla kurtulabilecek bi şampiyon.Yani dayanıklılık aramıyorum sadece 10 saniye vurmadığı sürece görünmez kalıp thresh veya flash yardımıyla (veya varsa jax gibi toteme atlama tarzı) geri çıkabilecek biri . kendimce talon dedim ama pek bilmiyorum talonu. görünmezliği kaç saniye acaba ve hasarı yüksek mi?
    zedide ihtimaller içinde tutabiliyorum fakat görünmezlik olması işimize gelir. (bu şampiyonu ben kullanmayacağım ben support oynuyorum genelde ve belli bir dakikadan sonra bot lanede kalmıyorum zaten) (vede zac gibi e skilini aç zıpla al gel geri demeyin lütfen. dediğim gibi tank değilde daha çok lee sin offtank gibi oynuyo kendisi ve biraz böyle burst damage karakterlerini denemek istiyor) vede eğer görünmez alma genelde kullanmazsın görünmezliği diyecekseniz böyle zedimsi nerede olduğu belli olmayan aniden farklı bi yerden çıkabilecek bir şampiyon tavsiyesi verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

Bu mesaj silindi.
    Twitch
  • wHeisenberg kullanıcısına yanıt
    twitch?
  • Twitch jungle gg wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğan olsun mu kardeş ?

Şaka bi yana öyle görünmez olup burst damage atan hero yok.Twitch var ondan burst damage yok attack damage , as kasarak düz vuruşlarınla kesiyorsun oda 9 sn. görünmezlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal K.

Twitch

Alıntıları Göster
    Khazix olabilir görünmezliği çok fazla değil ama dediğin gibi burst damagei ve kaçma kovalama mekanizması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

twitch?
    Yani bence evelynn yerine zed i tercih ederim çünkü zed de damage var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Soğan olsun mu kardeş ?

Şaka bi yana öyle görünmez olup burst damage atan hero yok.Twitch var ondan burst damage yok attack damage , as kasarak düz vuruşlarınla kesiyorsun oda 9 sn. görünmezlik.
    twitch al 5 kişinin arasına geç ve dans et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

Twitch jungle gg wp

nerften önceydi o :)

Onu bende dü?ündüm zaten ilk yazarkende söyledim zedi sürekli. ama zed biraz daha taktiksel vede de?i?ik bir oynany? gerektiriyor sanyrym. Deneyece?izde ona göre de?il sanyrym.
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    o kadar rahatmy twitch ? çünkü her yerde kullanylabilecek bir görünmezlik istiyorum yani hemen bitmesin söyle 10-15 saniye kalsyn
  • Twitch

• quote:

Orijinalden alıntı: win8

quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

Twitch jungle gg wp

nerften önceydi o :)

Hala viable

• quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

o kadar rahatmy twitch ? çünkü her yerde kullanylabilecek bir görünmezlik istiyorum yani hemen bitmesin söyle 10-15 saniye kalsyn

Hacı sende yeni champ istiyosun. Yani rengar var. 10-15 sn görünmezlik demek direk gg wp

Edit:TF içi görünmezlikte akalide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SehinsahTr -- 26 Ağustos 2013; 12:08:41 >
  • shoco

• quote:

Onu bende dü?ündüm zaten ilk yazarkende söyledim zedi sürekli. ama zed biraz daha taktiksel vede de?i?ik bir oynany? gerektiriyor sanyrym. Deneyece?izde ona göre de?il sanyrym.

görünmezliği counterlamak bu kadar basitken görünmezlik neden istediğinide anlamadım ben aslında.
  • SehinsahTr kullanıcısına yanıt
    yeni champ istemiyorum görünmezli?i rahat olsun sadece. tf içi görünmezlik de demiyorum
    yani girip bi kolaçan etsin o alandan çykmadan saldyrmadan geri dönebilsin.
    hem saldyrsyn hem görünmez olsun hem burst demiyorumki . dayanykly olmasy önemli de?il. görünmez vede iyi bi hasary olsun yeter. twitch demi?siniz bakyyorum ?imdi ona ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

quote:

görünmezliği counterlamak bu kadar basitken görünmezlik neden istediğinide anlamadım ben aslında.

Alıntıları Göster
    görünmez + iyi dmg istiyorsun tfde görünmez olup arkalarından ulti ile abanacaksın

görünmezli?i skillshotlarla ve benim bildi?im o kahin kary?ymy(oracle sanyrym) onla counterlanabiliyo bense sadece görünmez olacak adamlaryn içine karyy?yp bi bakyp gelecek bir karakter istiyorum .zaten syky?yrsa kurtarabilece?im yeteneklerim var.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    evet kha zix ?imdi dü?ündümde. onu bir denemek lazym ultisi 3 kere geli?tirince görünmezlik veriyor 1-2 saniyeli?ine sanyrym? toplamda 4-5 saniye de olsa yettiririrz artyk :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.