Şimdi Ara

görüntü alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın bilgisayarında problemden dolayı ona yeni bir sistem toplam istedim.

anakart :asus p5g41c-m lx ( onboard )
    işlemci: intel e6700
    ram : hi 2 gb drr3
    güç : 420 watt power
    hdd : samsung 320 gb

hepsi sıfırdan alındı fakat kurmak için başladığımda ekran görüntüsünde sinyal ok olarak görüntü alamıyorum.
    bunun ardından yeni bir power aldım.
    aynı problem devam etti. şirketimizin bilgisayarcısına yaşadğım olayı anlatım anakarttır dedi. gigabyte g41 anakart aldım.
    hard diski de desğiştirdim.
    ek olarak ekran kartı bile aldığım 2 anakart üzerinde denedim. yine sonuç alamadım. tek değiştirmedeğim işlemçi ve ram kaldı bunlarıda değiştirirsem elimde
    2 adet bilgisayar sistemi olacak. diyeceksiniz ki monnitöreün veya kablosun da sorun olabilir ama monitörü ve kablosunu herzaman kullanıyorum hatta laptop bağlayım bulladığım bir monitör onuda düşünerekten iş yerimden mönitörde denedim aynı sonuç acil yardım istiyorum.

• tüm donanımı bağladıktan sonra power a bas, sonra kapat. anakarttaki bios pilini sök 1 dakika bekle yine tak, sonra tekrar başlat.
  • deniyeceğim
  • Bios tan ekran kartı ayarlarını yaptın mı , vga ayarı !

Ben de yeni anakart almıştım , ekrana görüntü gelmemişti, biostan ayarını yapınca sorun kalmadı.
  • bios görüntüsünü dahil ekrana gelmiyorki bios ayarlarına bakayım.
  • Arkadaşım imkan varsa bir de harici ekran kartıyla sistemi açmaya çalışın, o zaman da görüntü gelmiyorsa , sorun beni aşar.
  • onuda denemiştim görüntü alamadım diye yeni bir anakart aldım onboard ama sorun aynı sıfır 2 adet ellimde anakart var ama sonuç aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.