Şimdi Ara

Görüntü Bağdaştırıcısı Değiştirme Yardım. SS'ler Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nvidia geforce 610 m ekran kartım olmasına rağmen bilgisayarın şuan kullandığı bağdaştırıcı olarak intel hd graphics gözüküyor. Ve kasmalar yaşıyorum. Nasıl değiştirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra0694 -- 22 Ekim 2013; 21:30:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Görüntü Bağdaştırıcısı Değiştirme Yardımı: SS'ler Geldi

Bilgisayardaki ekranın görüntüleme kalitesinden memnun değilseniz veya ekran bağdaştırıcınız arızalandıysa, görüntü bağdaştırıcısını değiştirmeniz gerekebilir. Görüntü bağdaştırıcısı, bilgisayarınızın anakartını monitörünüze bağlayan ve görüntülerin ekranda görüntülenmesini sağlayan önemli bir bileşendir.

Görüntü bağdaştırıcısı değiştirme işlemi, bilgisayar modeline ve bağdaştırıcı türüne bağlı olarak değişebilir. Örneğin, laptop görüntü bağdaştırıcısı değiştirme, masaüstü bilgisayarlardaki görüntü bağdaştırıcısı değiştirmeden farklılık gösterebilir.

Görüntü bağdaştırıcısını değiştirmeden önce doğru bağdaştırıcı türünü seçmeniz önemlidir. Günümüzde en yaygın kullanılan bağdaştırıcı türleri arasında PCI Express (PCIe) ve AGP bulunur. Anakartınızın hangi bağdaştırıcı türünü desteklediğini kontrol etmeniz gerekir.

Görüntü bağdaştırıcısını değiştirme işlemine başlamadan önce bilgisayarınızı kapatmalı ve güç kablosunu çıkarmalısınız. Ardından, bilgisayarınızın kasasını açın ve mevcut görüntü bağdaştırıcısını yerinden çıkarın. Yeni görüntü bağdaştırıcısını anakartınızdaki uygun yuvaya takın ve bilgisayarınızı yeniden birleştirin.

Bilgisayarınızı açtıktan sonra, yeni görüntü bağdaştırıcısını etkinleştirmek ve güncel sürücüleri yüklemek için işletim sisteminizin talimatlarını izleyin. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra, bilgisayarınızın görüntü kalitesinin iyileştiğini fark etmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Görüntü Bağdaştırıcısı Değiştirme Yardım. SS'ler Geldi

• Kasmayı oyunlarda mı yaşıyorsun ?
    Eğer oyunlarda yaşıyorsan bu ekran kartın kötü olduğu için.Zaten 610m e geçmiyor olsa pc oyun hiç açılmaz.
    Yinede için rahat etsin.Oyunlara girmeden önce pcyi yüksek performans moduna al ve eğer sağ tıkladığında "yüüksek güçlü grafik işlemci ile aç" gibi bir seçenek varsa ona tıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Kasmayı oyunlarda mı yaşıyorsun ?
    Eğer oyunlarda yaşıyorsan bu ekran kartın kötü olduğu için.Zaten 610m e geçmiyor olsa pc oyun hiç açılmaz.
    Yinede için rahat etsin.Oyunlara girmeden önce pcyi yüksek performans moduna al ve eğer sağ tıkladığında "yüüksek güçlü grafik işlemci ile aç" gibi bir seçenek varsa ona tıkla

Hocam peki yani benim anlamadığım olay pc şuan kendi vga'sını mı kullanıyor. Yani bu geforce 610m yatıyor mu içeride :) Sürekli bunu kullanamaz mı anlamadım.
  • Arkadaşlar sürekli nvidia'yı kullanmak istiyorum. Yani daha yüksek performans vericekse neden sadece oyunlarda alayım bu performansı,bu intel'i aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp nvidia'yı kullansam bi sıkıntı olur mu?
  • Laptopsa kenarında anahtar vardır ekran kartını kapatıp açar.
    Masaüstüyse kartı çıkar driverini kaldır tak sonra tekrar driver yükle.
    İnşallah çözülür :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

Laptopsa kenarında anahtar vardır ekran kartını kapatıp açar.
    Masaüstüyse kartı çıkar driverini kaldır tak sonra tekrar driver yükle.
    İnşallah çözülür :)

Hocam anahtar dediğiniz bu wireless'ı açıp kapatanların benzeri değil mi. Göremedim etrafında ama.. Ya ben bişeyleri kaçırıyorum sanırım.
    Şimdi sorum şu bu hd graphics 64 mb kullanabiliyor. Nvidia 2 gb sürekli kullanması yani tam performans çalışması gerekirken,bilgisayar daha çok hızlanacakken neden bunu sürekli çalıştıramıyoruz da özel ayarlar uyguluyoruz? Yani yok mudur bunun bi çözümü ben bu hd graphics zırvasını ikincil nvidiayı birincil olarak kullanamıyor muyum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up. Yok mudur bunun bi cozumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sürekli 610m görmesine gerek yok zaten tasarruf için intel hd gözükmektedir ve aynı şekil bendede olmaktadır oyun simgelerine sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır/yüksek performanslı nvıdıa işlemcisi ile çalıştır diyerek oyuna girebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.