Şimdi Ara

Tv modunu varsayılan moddan ntsc ye alınca ekran gitti sinyal yok yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan dedemin evinde kalıyorum misafir olarak, evlerinde 2 tv var birisi yeni birisi çok eski, o eski olan tv de sorunlar vardı bende düzelttim, sonra birde görüntü ayarlarını yapayım fln dedim, tv modu varsayılan moddaydı seçeneklerde pal ve ntsc vardı bende ntsc yi denemek istedim, denemez olaydım ekran gitti sinyal yok yazıyor, uydu kumandası ile yapmıştım bu ayarı ama menüye tekrar basıyorum hiçbir şey açılmıyor, kumanda bir anda bozulmuş olamaz pili de bitmemiş çünkü değiştirdim yine de olmadı , tv modu ayarını varsayılana veya pal moduna alamıyorum, çok stres olmamın sebebi, dedem yaşlı ve çok sinirli her şeyi büyütüyor abartıyor tekrar düzeltmem lazım ama menü kısmı açılmıyor, tv nin markası (ORA), uydu markası (eurobox tiger gibi bir şey yazıyor ) çok eski zaten ama bir şekilde yapmam lazım, çözüm bulmam lazım dedem çok değişik birisi takıntılı, her şeyi büyütüyor babaannem de öyle bunun lafını bile yaparlar ,zaten bozuktu tv ama yinede hep laf ederler ,şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydudan yaptıysan değişikliği söküp diğer yeni tv'ye tak. Burda tv ntsc gösterecektir. Tekrar varsayılana alıp geri eski tv'ye tak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.