Şimdi Ara

görüntü donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir süredir yaşadığım ve bir türlü çözemediğim bir sorunum var. şöyle ki internet tarayıcımda birden fazla sayfa açtığımda her zaman olmasa da sık sık ekranımı sadece beyaz nadiren de siyah yatak çizgili sabit bir görüntü kaplıyor ve reset atana kadar ne yaparsam yapayım düzelmiyor. bu sırada bilgisayardan da çalıştığına dair fanlar hariç hiçbir ses gelmiyor. aklıma gelen bütün tarayıcıları denedim. en son olarak da ramleri tamamen yeniledim. anakartım yeni. şimdi de ekran kartımdan şüpheleniyorum. emin olmamı sağlayacak başka bir ekran kartı denemek haricinde bir yol sorunu bulabileceğim bir program var mı
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: carannir

merhabalar
    bir süredir yaşadığım ve bir türlü çözemediğim bir sorunum var. şöyle ki internet tarayıcımda birden fazla sayfa açtığımda her zaman olmasa da sık sık ekranımı sadece beyaz nadiren de siyah yatak çizgili sabit bir görüntü kaplıyor ve reset atana kadar ne yaparsam yapayım düzelmiyor. bu sırada bilgisayardan da çalıştığına dair fanlar hariç hiçbir ses gelmiyor. aklıma gelen bütün tarayıcıları denedim. en son olarak da ramleri tamamen yeniledim. anakartım yeni. şimdi de ekran kartımdan şüpheleniyorum. emin olmamı sağlayacak başka bir ekran kartı denemek haricinde bir yol sorunu bulabileceğim bir program var mı
    teşekkürler

Sorun ekran kartınızda !

• quote:

Orijinalden alıntı: BulletStorm

quote:

Orijinalden alıntı: carannir

merhabalar
    teşekkürler

Sorun ekran kartınızda !

bunu kesin olarak söyleyebiliyor muyuz ki öyleyse ekran kartını değiştireceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.