Şimdi Ara

Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde kasaya su döküldüğünden dolayı Ekran kartına sıvı temas etti.Şu an hd ve dvi çıkışlarına direk bağladığımda görüntü alıyorum fakat driveri yüklediğim an görüntü gidiyor bunun sebebi nedir tamiri olur mu yardımlarınızı beklyiroum başka ekran kartı taktım çalışıyor yani sorunun kart olduğundan eminiz..

kartın marka modeli sapphire r9 280x

• selam dostum öncelikle sana tavsiyem ekran kartını bir güzel kontak sipreyler var onla temizle sonra pc ye monte ettikten sonra driveri yükledikten sonra gene görüntü vermez ise pc açılışında elini f 8 basılı tut ve güvenli modda aç ekran çözünürlük ayarını düşür muhtemelen düzelir saygılarımla
  • hocam ben bunu notebook tamirine verdim içindeki sıvı vs.iyice kuruttuk şu an onda sıkıntı yok dediğinizi bir deneyim olmazsa mecburen teknik servise göndermek zorunda kalacağız.
  • matias28 kullanıcısına yanıt
    Kontak sprey muhtemelen sorununu çözecektir. Çözülmezse tekrar yazın.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Maalesef kontak spreyi cozum olmadi servisi aradim onlarda govdesinin komple degiscegini hemen hemen ayni fiyati bulacağını soylediler sanirim bu sekilde yedek parca niyetine satarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matias28

Maalesef kontak spreyi cozum olmadi servisi aradim onlarda govdesinin komple degiscegini hemen hemen ayni fiyati bulacağını soylediler sanirim bu sekilde yedek parca niyetine satarim

HDMI ve DVI çıkışlarının içlerine de sıktın değil mi?
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı orda mi bilmiyorum duz takınca görüntü geliyor driverini kurduğum an goruntu gidiyor bir daha gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını fırınlamak işe yarayabilir seinin kartta.

youtubede videosu var bi dene istersen bişey kaybetmezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.