Şimdi Ara

GÖRÜNTÜ KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS Z87-A INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART

INTEL CORE I7 4770 SOKET 1150 3.4GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

WD 3.5" 1TB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDDISK

GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL10 TEK MODÜL RAM

THERMALTAKE VERSA II 500W MIDT ATX SİYAH KASA

PIONEER DVR-S20FXV 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH (5 DVD HEDIYE)

EKRAN KARTI YOK....

MONİTÖR OLARAKTA

PHILIPS 22PFL2908H/12 LED FULL HD,22'' 56 CM,1920X1080P,100.000:1,100 HZ,HDMI,USB

WİN7 ULTİMATE 64 KURDUM. VE C.S 1.5 BİLE HERNE HİKMETSE PİXELLERİ SAYARAK OYNUYRUM.

1290*1080 ÇÖZÜNÜRLÜK 60 HZ AYARINDA 32 BİR RENK SEÇENEĞİ SEÇİLİ
    TV DEN İSE GÖRÜNTÜ AYARI OYUN MODUNDA

HDMI UCUYLA EKRANA DVI UCLU KABLOYLA KASAYA BAĞLI.

OYUN HARİCİNDEDE MASA ÜSTÜ GÖRÜNTÜSÜNDEN MEMNUN DEĞİLİM EKRAN KARTI KURU DEĞİL GİBİ Bİ İZLENİM UYANDIRIYOR. AMA TÜM CD İÇERİĞİNİ KURDUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.

• intel işlemcin var turbosu acıkmı kardeşim i videoda anlattım dun bir arkadaşımız turbo yüzünden randıman alamıyordu yardımcı oldum video burda

http://www.youtube.com/watch?v=JklOwOyn2c8
  • videoyu izledim de turbo özelliği nasıl açılıyor onu anlamadım. o arayuz programı yeterlimi ?
    ve şu anda gerçekten 7 yil önce aldıgım p4 bilgisayarım bile daha hoşuma gidiyor. görüntü kalitesi diye birşey yok :S
  • hamiismail H kullanıcısına yanıt
    onboard ekran kartının driverını kurduğunuzdan emin olun. Aygıt yöneticisinden bakın kurulumu değilmi. Çıkma bi kart varsa 4650 falan o bile işinizi görür, onboard kullanmaktansa 40tl ye işi çözersiniz.
  • kurulu. sadece drvr degil arayuz programida kurulu. aygt yneticisnde sari unlem olan herhangi birsey yok. hersey kurulu. bnm tek korkum montor dglde tv aldgm icin grntunn kalitesz olmasi. yani bir ilgsi varmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bska onerisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: hamiismail

bska onerisi olan

hdmi çıkışı olan idareten bi ekran kartı tak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinyal kalitesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi arkdslrdan aricam bakalim bulursam uygn deneyip snucu yazarim. bnm tek korkum acaba nonitor dglde tv oldgu icinmi gruntu kalitesi dusuyor. ama tv ye usb bellek taktgmda resmler super gorunuyor. ins ekran karti akirssm duzelir. yakinda ztn 2 gb 192 yada 256 bit bi ekrn karti almayi dsnyrm

• hamiismail H kullanıcısına yanıt
    tv ile ilgisi yok hocam. Bende monitör olarak lcd tv kullanıyorum gayet memnunum 7770 ile. Zaten o işlemciye ayıp olur onboard kullanırsanız. Önerim 7870xt almanız. Güç kaynağı yeter sanırım.
  • 500 w kanimsa saglam bi guc kaynagim war. once bi tanidiktan bulaym bakaym deniyeym sorun cozulurse hemen 400 tl civarnda bi e.karti alcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.