Şimdi Ara

Görüntü kalitesi en iyi media player hangisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Splash Pro

Video ayarlarında Motion ultra 1080p yi seçtin mi tadından yenmez
  • Km kullanıyordum şimdi Pot, Splash ve Splayer'ı deneyeceğim.

Edit: Pot'ta kararımı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 7 Eylül 2011; 14:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Splash Pro

Video ayarlarında Motion ultra 1080p yi seçtin mi tadından yenmez

Motion ultra 1080p çok fazla işlemciye yükleniyor yalnız.
  • BS Player bence.
  • splash pro
  • GomPlayer.
  • Ben en iyi görüntüyü splash pro dan alıyorum.Şu an onu kullanıyorum .
  • Gom akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

Gom akar

+1
  • Gom'u denedim. Aslında güzel bir oynatıcı ama Potplayer gibi dahili DVXA desteği yok. Ya da ben bulamadım. Bu nedenle işlemci kullanımı Potplayer ile %10'u geçmeyen filmler %55'in altına düşmedi.
  • konudada değinilmiş her playerin default ayarları bir olmadığı için default ayarlarda izlendiğinde iyi kötü ayrımı olmaktadır. misal gom player diğerlerine göre kırmızı tonu daha ağırlıklı vermektedir ama altyazı olarak en çok onu beğeniyorum ve uzun sürede kullandım.

şu anda splayer ve daum pot kullanıyorum. dvd ripleri s playerde 720p üstünüde daumda izliyorum. herhangi bir codec kurulu değil, kursam muhtemelen daha iyi görüntü alabilrim. ben keskin görüntüden rahatsız olduğum ve özellikle düşük kaliteli filmlerde (dizilerin cogunu dvd rip olarak izliyorum 720 p hangi birine yeticek hdd) keskinliği yükseltinde akışlarda filan güzel olmuyor ve gözü yoruyor. image smoothing gibi birkaç düzenleme ile kendimce güzelleştiriyorum splayerde görüntüyü.

yani playerin ayarları ile görüntüyü iyileştirebilirsiniz. renk dengeside keza bu şekilde. ha ben karışmam defaultta kalsın derseniz deneyin bakın gözünüze hoş geleni seçin.

http://forum.donanimhaber.com/m_50410126/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50410126 bu konudada konusuldu farklı konularda var playerlar hakkında.

Görüntü kalitesi en iyi media player hangisi
    3 farklı playerin default ayarlarında. görülüğü gibi gom da kırmızı daha ağırlıklı.

farklı karşılaştırma resimleride konulabilir default lar için. playerların ince ayarlarından her kullanıcı anlamadığı için defaultlarda karşılaştırmaları deneyerek yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 13 Eylül 2011; 2:14:50 >

• Artık PotPlayer kullanıyorum ve şimdilik memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 13 Eylül 2011; 2:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

konudada değinilmiş her playerin default ayarları bir olmadığı için default ayarlarda izlendiğinde iyi kötü ayrımı olmaktadır. misal gom player diğerlerine göre kırmızı tonu daha ağırlıklı vermektedir ama altyazı olarak en çok onu beğeniyorum ve uzun sürede kullandım.

şu anda splayer ve daum pot kullanıyorum. dvd ripleri s playerde 720p üstünüde daumda izliyorum. herhangi bir codec kurulu değil, kursam muhtemelen daha iyi görüntü alabilrim. ben keskin görüntüden rahatsız olduğum ve özellikle düşük kaliteli filmlerde (dizilerin cogunu dvd rip olarak izliyorum 720 p hangi birine yeticek hdd) keskinliği yükseltinde akışlarda filan güzel olmuyor ve gözü yoruyor. image smoothing gibi birkaç düzenleme ile kendimce güzelleştiriyorum splayerde görüntüyü.

yani playerin ayarları ile görüntüyü iyileştirebilirsiniz. renk dengeside keza bu şekilde. ha ben karışmam defaultta kalsın derseniz deneyin bakın gözünüze hoş geleni seçin.

http://forum.donanimhaber.com/m_50410126/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50410126 bu konudada konusuldu farklı konularda var playerlar hakkında.

Görüntü kalitesi en iyi media player hangisi
    3 farklı playerin default ayarlarında. görülüğü gibi gom da kırmızı daha ağırlıklı.

farklı karşılaştırma resimleride konulabilir default lar için. playerların ince ayarlarından her kullanıcı anlamadığı için defaultlarda karşılaştırmaları deneyerek yapabilirsiniz.

Kutlarım, güzel bir çalışma yapmışsınız. Ben bir kez daha GOM ile gurur duydum. HDR'leri zamanı geldiği zaman ayarlıyor ve iyi bir performans sunuyor.

• SPlayer (ince ayarlı) tabiikide. GPU Acceleration özelliğide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Eylül 2011; 3:14:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.